Schuurschijven Besta Gold Ø150 – P240

38,90

PRIJS PER 100 STUKS!

Beschrijving

Schuurschijven Besta Gold Ø150 – P240

De Schuurschijven Besta Gold Ø150 – P240, met hoogwaardig D-papieren ondergrond en korund schuurkorrel leveren ze uitstekende prestaties en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen.

PRIJS PER 100 STUKS!

Kenmerken Schuurschijven Besta Gold Ø150 – P240

  • Hoogwaardige D-papieren ondergrond: Deze schuurschijven zijn vervaardigd met een stevige D-papieren ondergrond, wat zorgt voor een sterke en duurzame basis voor uw schuurprojecten. Dit maakt ze geschikt voor langdurig gebruik zonder de kwaliteit te verliezen.
  • Korund schuurkorrel: De schuurkorrel is gemaakt van korund, een slijtvast en hard materiaal. Het garandeert een efficiënte verwijdering van materiaal en een gelijkmatige afwerking op verschillende oppervlakken.
  • Schuurschijf met klittenband: De Besta Gold schuurschijven zijn voorzien van een handig klittenbandsysteem, waardoor ze eenvoudig en snel op de juiste gereedschappen kunnen worden bevestigd.
  • Geschikt voor diverse toepassingen: Deze schuurschijven zijn speciaal ontwikkeld voor het schuren van RVS, staal en zijn ook zeer geschikt voor de houtverwerkende industrie.
  • Vol rond.

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met ons op. Klik hier voor onze contact gegevens.

Bekijk ons YouTube kanaal voor demonstratie video’s.

Extra informatie

Soort Korrel

Korund

Ondergrond

D-papier

Bestrooiing

Dicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schuurschijven Besta Gold Ø150 – P240” te beoordelen