Steunschijf Zacht Voor Schuurschijven Ø150

39,52

Steunschijf Zacht Voor Schuurschijven Ø150, geschikt voor het bewerken van RVS en aluminium op ronde materialen zoals buizen en afgeronde kanten.

Beschrijving

Steunschijf Zacht Voor Schuurschijven Ø150

De Steunschijf Zacht Voor Schuurschijven Ø150xM14, geschikt voor het bewerken van RVS en aluminium op ronde materialen zoals buizen en afgeronde kanten. Denk bijvoorbeeld aan de bumper van een auto. Deze zachte steunschijf, voorzien van hittebestendige eigenschappen en een velcro bevestiging met een diameter van 150 millimeter en M14 schroefdraad, is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende schuurbehoeften.

Kenmerken Steunschijf Zacht Voor Schuurschijven Ø150:

  • Hittebestendig: Deze steunschijf is vervaardigd met hittebestendige materialen, wat essentieel is bij het bewerken van metalen zoals RVS en aluminium. Het zachte materiaal biedt een optimale flexibiliteit en duurzaamheid voor langdurig gebruik.
  • Geschikt voor Ronde Materialen: Deze steunschijf is bij uitstek geschikt voor het schuren van ronde objecten, zoals buizen en afgeronde kanten, waardoor u zelfs op complexe oppervlakken nauwkeurige en consistente resultaten kunt behalen.
  • Veilige en Stevige Bevestiging: De M14-schroefdraad zorgt voor een stevige en veilige bevestiging van uw schuurschijven, wat zorgt voor een verbeterde stabiliteit en precisie tijdens het schuren.
  • Diverse Toepassingen: Ideaal voor gebruik in de automobielindustrie, scheepsbouw, metaalbewerking en meer. Deze steunschijf biedt veelzijdigheid en prestaties in verschillende werkgebieden.

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met ons op. Klik hier voor onze contact gegevens.

Bekijk ons YouTube kanaal voor demonstratie video’s.

Extra informatie

Accessoires

Steunschijven

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steunschijf Zacht Voor Schuurschijven Ø150” te beoordelen