Traploos Regelbare Dubbele Polijstmachine Kinket

De Traploos Regelbare Dubbele Polijstmachine Kinket, optioneel 5 of 6 Hp vermogen (standaard Hp3), om materialen zoals metaal, hout en kunststof te polijsten.

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

Traploos Regelbare Dubbele Polijstmachine Kinket

De Traploos Regelbare Dubbele Polijstmachine Kinket. Met optioneel 5 of 6 Hp vermogen (standaard Hp3), om materialen zoals metaal, hout en kunststof te polijsten.

Kenmerken Traploos Regelbare Dubbele Polijstmachine Kinket:

  • Werkhoogte: Op lage voet om zittend achter te werken. (hoogte vloer tot hart van de as gemeten 715mm.) Optioneel op hoge voet om staand achter te werken. (hoogte vloer tot hart van de as gemeten 920mm.)
  • Traploos Regelbaar: Traploos regelbaar toerental van 300 tot 3000 RPM . Optioneel kan deze machine ook worden uitgevoerd in 2 snelheden van 1400 of 2800 RPM of in 1 vaste snelheid.
  • Vermogen: Met een vermogen van 2,2 kW bij 400 V levert deze machine constant hoogwaardige resultaten.
  • Opspanning: Opspanning polijstschijven door middel van conische doornen. Aan beide zijden zijn conische doornen van 150 mm gemonteerd (optioneel doornen van 250 mm beschikbaar, evenals een vaste as met spandeksels). De as heeft een Ø van 35 mm voor optimale stabiliteit tijdens het polijsten.
  • Verstelbare beschermkappen: De beschermkappen zijn in hoeken verstelbaar.
  • Polijstschijven: Geschikt voor polijstschijven van Ø 300mm.
  • Afzuigmogelijkheid: De machine is voorzien van stofkappen aan zowel de linker- als de rechterzijde, elk met een Ø 100 mm aansluiting voor afzuiginstallaties. Deze kappen zijn geschikt voor polijstschijven met een maximale Ø van 300 mm (optioneel grotere kappen beschikbaar voor schijven tot een maximale Ø van 350 mm).
  • Koelingssysteem voor de Motor: De machine is uitgerust met een geïntegreerd koelingssysteem om de motor optimaal te laten presteren, zelfs bij intensief gebruik.
  • Langdurige garantie: Wij bieden een garantie van maar liefst 10 jaar op de motor, wat getuigt van de duurzaamheid van deze machine.
  • Direct leverbaar: Deze Polijstmachine is direct uit voorraad leverbaar.

Aanwezig in onze showroom: U bent van harte welkom in onze showroom, waar ons deskundige personeel u graag helpt en advies geeft over de mogelijkheden van deze polijstmachine.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken.
Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Polijstmachines

Staat van machine

Nieuw