Suhner Rotostar

De Suhner Rotostar is dé keuze voor professionals die hoogwaardige resultaten en veelzijdigheid verwachten in hun dagelijkse werkzaamheden. Met krachtige motor, instelbare snelheden en flexibele as biedt deze machine de prestaties en precisie die nodig zijn in een breed scala aan industriële toepassingen.

Beschrijving

Suhner Rotostar

De Suhner Rotostar is de ideale machine voor professionals die precisie en kracht eisen bij hun materiaalbewerkingstaken.

Kenmerken Suhner Rotostar:

  • Krachtige Aandrijfunit: De Rotostar wordt aangedreven door een 1700W motor op 220V. Waardoor hij voldoende kracht levert om door de meest veeleisende taken te snijden.
  • Drie Mechanische Snelheden: Met drie mechanisch instelbare snelheden – 3000, 6000 en 12000 p/min – biedt deze machine de flexibiliteit om de perfecte snelheid te kiezen voor elke taak.
  • Flexibele As: Flexibele as, bestaande uit een binnen- en buitenkabel met een afmeting van 10×2000 mm. Deze biedt maximale bewegingsvrijheid en precisie, zelfs in moeilijk bereikbare hoeken.
  • Compleet met Recht Handstuk: Deze set wordt geleverd met een recht handstuk. Waardoor je nauwkeurige controle hebt over je gereedschap voor een breed scala aan toepassingen.
  • Inclusief Slede en Stalen Koffer: De Rotostar is voorzien van een handige slede om je werkstukken stabiel te ondersteunen en wordt geleverd in een duurzame stalen koffer voor gemakkelijk transport en opslag.

Afbeelding betreft een Rotostar met diverse optionele hulpstukken.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Nieuw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Suhner Rotostar” te beoordelen