Suhner ROTOmax 2.0 STM

De Suhner ROTOmax 2.0 STM is een betrouwbare en krachtige machine. 230 Volt, 2000 Watt. Aanwezig in de showroom bij Kinket SSP B.V. te IJsselmuiden.

Beschrijving

Suhner ROTOmax 2.0 STM

De Suhner ROTOmax 2.0 STM is een krachtige en veelzijdige slijp-, polijst- en freesmachine die ontworpen is om te voldoen aan een breed scala aan industriële toepassingen, variërend van licht tot zwaar werk. Deze machine biedt ongeëvenaarde prestaties en precisie voor professionals die streven naar de hoogste kwaliteit in hun werk.

Kenmerken Suhner ROTOmax 2.0 STM:

  • Krachtige Prestaties: Met een vermogen van 2,0 kW biedt deze machine buitengewone prestaties. Dit maakt hem geschikt voor zowel veeleisende industriële toepassingen als precisiewerk. 230 V
  • Efficiënte Motor: De machine is uitgerust met een krachtige motor die top-efficiëntie levert. Dit vertaalt zich niet alleen in krachtige prestaties, maar ook in duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Variabel Toerental: Met een traploos regelbaar toerental dat varieert van 500 tot 13.000 RPM, biedt deze machine ongeëvenaarde controle over uw bewerkingen. U kunt de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de eisen van uw werkstuk voor optimale resultaten.
  • Duurzaamheid en Weinig Onderhoud: De Suhner Rotomax staat bekend om zijn duurzaamheid. Hij is praktisch onverwoestbaar, vrijwel onderhoudsvrij en vertoont bijna geen slijtage. Dit garandeert een lange levensduur en minimale stilstandtijd.
  • Geschikt voor Grote Gereedschappen: Deze machine is bijzonder geschikt voor het gebruik van grote gereedschappen, waardoor u efficiënter kunt werken, vooral bij toepassingen waarbij grote gereedschapsdiameters vereist zijn.
  • Ideaal voor Grote Oppervlakken: Dankzij zijn vermogen en precisie is deze machine ideaal voor het bewerken van grote oppervlakken. Hiermee kunt u snel en met precisie grote werkstukken aanpakken.
  • Motorbeveiliging tegen Overbelasting: Deze machine is uitgerust met motorbeveiliging tegen overbelasting, wat de levensduur van de motor verlengt en zorgt voor veilig gebruik.
  • Verrijdbaar Standaard: De Suhner wordt geleverd op een verrijdbaar standaard met zwenkwielen, waardoor mobiliteit en gebruiksgemak worden gemaximaliseerd. Dit maakt het eenvoudig om de machine te verplaatsen naar waar u hem nodig heeft in uw werkplaats.

De Suhner ROTOmax 2.0 STM is aanwezig in onze showroom.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Nieuw