Poly PTX exclusief Accu

643,66

Inhoud set
1 POLY-PTX® ACCU BRUSHLESS machine 18 volt
1 Stevige, slagvaste kunststof koffer voor machine en toebehoren
1 Gegoten aluminium beschermkap voor wielen tot Ø 115 mm
1 POLY-PTX spanschroef

CAS-batterij-apparaten

Profiteer van 100% compatibiliteit voor machines, accupacks en laders in een fabrikantonafhankelijk systeem! Met CAS, ‘s werelds krachtigste accusysteem in de branche van Metabo en meer dan 30 jaar accu-expertise zijn nu ook beschikbaar voor Eisenblatt-machines. Wat zit er voor jou in? Maximale betrouwbaarheid, duidelijke kostenvoordelen en hoge investeringszekerheid. Cordless Alliance System (CAS) is een vereniging van toonaangevende merken van elektrisch gereedschap. Dit betekent dat een groot aantal professionele toepassingen van de meest uiteenlopende apparaatfabrikanten nu voor het eerst mogelijk zijn met hetzelfde batterijsysteem – van standaard tot speciale taken. 18 volt – 300 machines – 30 fabrikanten – 1 accu voor elke toepassing!

Beschrijving

Poly PTX exclusief Accu

Poly PTX exclusief accu, basismachine in koffer, zonder accu’s, laadstation en gereedschap.
Hoge trekkracht – voor het eerst snelheidsgecontroleerd en borstelloos.

Nu met een variabel toerentalbereik van 550 tot 2.000 tpm. Dankzij de planetaire overbrenging en het hoge koppel kan de POLY-PTX ACCU BRUSHLESS worden gebruikt voor alle werkzaamheden met elektrisch aangedreven lineaire slijpmachines. Door het variabele toerental kunnen nu ook alle POLY-PTX gereedschappen op de POLY-PTX ACCU BRUSHLESS gebruikt worden, inclusief de optionele slijpbandrol met banden voor buisbewerking en de extra brede 150 mm slijpschijven.

Voor het eerst is het nu ook mogelijk om met de zuigkap van de POLY-PTX 802 HT te werken, aangezien de beschermhoezen nu identiek zijn. Hierdoor is ook houtbewerking met afzuiging mogelijk.

De aandrijfas is gemaakt van corrosievrij RVS met de bekende dubbele spiebanen, geschikt voor alle Eisenblätter gereedschappen.

Functies Poly PTX exclusief Accu:

 • Schaduwvrij satijnafwerken, borstelen, polijsten van alle metalen (roestvrij staal tot non-ferro metalen) tot hout.
 • Professionele lineaire slijpmachine van 18 volt met variabel toerental van 550 tot 2.000 tpm.
 • Verwijdert lasnaden, diepe krassen, roest, vuil, verf- en oxidelagen.
 • Gebalanceerde, rechtlijnige besturing zonder steunrollen. Hierdoor kan het gereedschap vrij worden aangepast (oscillatie-effect), wat zeer decoratieve oppervlakken in satijn- en matte afwerking en industrieel slijpen zonder schaduwen of overgangen garandeert.
 • Voor het eerst verkrijgbaar met planetaire overbrenging, waardoor hij het vermogen heeft van een plug-in machine van ~1.600 watt.
 • Robuuste beschermkap van gegoten aluminium en trillingsdempende, meervoudig verstelbare handgreep.
 • Alle LiHD-accu’s hebben LED-laadindicatoren.
 • Accu’s van 5,5 Ah (optioneel 8,0 Ah) met topprestaties, kunnen in drie standen tot 270° worden gedraaid voor gemakkelijk gebruik.
 • Nieuwe CAS-batterijinterface (Cordless Alliance System) : compatibel met een aantal aandrijfeenheden en op de markt verkrijgbaar. Dubbel nut en besparingspotentieel van uw accu inbegrepen. Bezoek voor meer informatie: www.cordless-alliance-system.com .
 • Ook te gebruiken als pijpbandschuurmachine, zelfs op gesloten buisconstructies, met de optionele schuurbandrol.
 • Een “T-lock systeem” voor buisbewerking zorgt voor een veilige, snelle verbinding van vlies- en viltbanden aan gesloten buisconstructies. Geen gedoe meer met het lijmen van de riemen.
 • Dankzij de optionele zuigkap met geoptimaliseerde slanggeleiding is ook werken met veel stof mogelijk (bijv. aluminium- en houtbewerking).

 

Inhoud set
1 POLY-PTX® ACCU BORSTELLOZE machine 18 volt
1 Stevige, slagvaste kunststof koffer voor machine en toebehoren
1 Gegoten aluminium beschermkap voor wielen tot Ø 115 mm
1 POLY-PTX® spanschroef

 

Soort apparaat: Lineaire slijpmachine
Kabel / Batterij: accu
Geschikt gereedschap: Borstels, Polijstringen, Hulzen, Wielen
Stekkertype / netaansluiting: EU (C+F) 220 – 240 volt ~ 50 – 60 Hz
Energieverbruik: 18 volt
Max. gereedschap afmeting: Diameter 115 x breedte 100 mm
Gereedschapshouder: Spline-as van 19 mm
WEEE-registratienr.: DE51395731

Extra informatie

Type machine

Accu Slijpmachines, Satineermachines