Polijstpasta Menzerna M5 Wit

51,81

De hoogwaardige Menzerna M5 Wit polijstpasta, ideaal voor superfinish polijsten met flanellen polijstschijven. Bereik een ongeëvenaarde Mirror Finish op metaalwerk. Professionele resultaten met diepe oppervlaktepenetratie en krasverwijdering. Bestel nu voor langdurige glans en indrukwekkende afwerking!

1 blok is ca. 1340 gram.

Beschrijving

Ontdek De Polijstpasta Menzerna M5 Wit voor het Super Hoogglans Polijsten van iedere metaalsoort en Verhoog de Glans van Je Werkstukken

Deze hoogwaardige polijstpasta Menzerna M5 Wit, ontwikkeld door Menzerna en speciaal ontworpen voor het superfinish polijsten met flanellen polijstschijven. Voor de ervaren vakman zal deze polijstpasta helpen om een ongeëvenaarde glans (zogenaamd Mirror Finish) en afwerking te bereiken op al je werkstukken van metaal.

Waarom kiezen voor Polijstpasta Menzerna M5 Wit?

  1. Professionele Resultaten: Deze witte polijstpasta, geproduceerd door het gerenommeerde merk Menzerna, staat garant voor professionele resultaten. Het is geformuleerd om diep in het oppervlak van je werkstuk door te dringen, kleine krassen te verwijderen, een perfecte afwerking te bereiken; de zogenaamde Mirror Finish.
  2. Veelzijdigheid: Je kunt Polijstpasta Menzerna M5 Wit voor iedere metaalsoort gebruiken. Het levert uitstekende prestaties. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor een breed scala aan toepassingen.
  3. Geschikt voor Flanellen Polijstschijven: Deze witte polijstpasta is speciaal geformuleerd om te werken met flanellen polijstschijven. Dit zorgt voor consistente prestaties en hoogwaardige resultaten, ongeacht je polijstvoorkeur.
  4. Eenvoudige Toepassing: De gebruiksvriendelijke eigenschappen van deze polijstpasta maken het aanbrengen een fluitje van een cent.
  5. Langdurige Glans: De ongeëvenaarde afwerking die je bereikt met deze polijstpasta blijft langdurig behouden. Je werkstukken behouden niet alleen onmiddellijk hun prachtige uiterlijk, maar blijven ook in de loop van de tijd schitteren.

Met deze witte polijstpasta van Menzerna til je je polijstwerk naar een hoger niveau. Bereik professionele resultaten en laat je werkstukken stralen als nooit tevoren. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!

Bij polijstwinkel.nl bieden wij materialen en services aan. Indien u vragen heeft over het product of onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen, zie onze contactgegevens onderaan de pagina.

Werkwijze Polijsten

Voor informatie hoe deze set is in te zetten, klik hier voor werkwijze polijsten.

Extra informatie

Bestemd voor

Hoogglanspolijsten (Flanel), Polijsten (Katoen), Voorpolijsten (Sissal/Katoen)

Geschikt voor

Aluminium / messing, Polijsten, RVS