Plaat Ontbraam Machine

De Plaat Ontbraam Machine staat synoniem voor ultieme efficiëntie in metaalbewerking. Met krachtige prestaties, geavanceerde functionaliteiten en precisiebewerkingen biedt deze machine de beste resultaten voor ontbramen van metalen platen.

Beschrijving

Plaat Ontbraam Machine:

De Plaat Ontbraam Machine is een krachtige en ultra-stabiele oplossing voor het snel en moeiteloos ontbramen van metalen platen. Met een innovatief ontwerp en geavanceerde functionaliteiten biedt deze machine de perfecte combinatie van prestaties en precisie.

Kenmerken van de Plaat Ontbraam Machine:

Deze machine is ontworpen om te excelleren in het ontbramen van metalen platen tot 10 mm dikte. Met twee lamellenwielen direct gemonteerd op tegengesteld draaiende motorassen, biedt deze machine optimale afbraamkracht voor een snelle en efficiënte bewerking.

  • Krachtige Prestaties en Veelzijdigheid: De Plaat Ontbraam Machine is uitgerust met twee krachtige motoren van elk 0,55 kW, wat resulteert in indrukwekkende prestaties. Metalen platen tot 10 mm dikte kunnen snel en nauwkeurig worden ontbraamd. De machine biedt de flexibiliteit om enkel- of dubbelzijdig ontbramen uit te voeren dankzij de afzonderlijk geschakelde motoren.
  • Precisie in Bewerking: Met een wiel diameter van 250 mm en breedte van 50 mm bieden de lamellenwielen een uitstekende precisie bij het ontbramen van verschillende metalen platen. De mogelijkheid om de klep te openen en het schuurpad te gebruiken voor het polijsten van kleine oppervlakken voegt extra veelzijdigheid toe aan deze machine.
  • Compleet Pakket met Handige Inclusies: De Plaat Ontbraam Machine wordt geleverd met lamellenschijven K. 60 voor direct gebruik. De inbegrepen machinebasis met hoge voet zorgt voor een stabiele werkplek en een comfortabele werkhouding. Bovendien is de machine voorbereid voor de installatie van een afzuigsysteem, waardoor een schone en veilige werkomgeving wordt gegarandeerd.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Nieuw

Filter op

Ontbraammachines