Pferd Mammut – Electronic

De Pferd Mammut – Electronic is een machine die is geschikt voor professioneel gebruik. Geschikt voor veeleisende industriële taken. Of u nu slijpt, polijst of freest.

Beschrijving

Pferd Mammut – Electronic

De Pferd Mammut – Electronic is een indrukwekkende elektronische slijp-, polijst- en freesmachine die ontworpen is om te voldoen aan de eisen van zowel lichte als zware industriële toepassingen. Deze machine biedt ongeëvenaard vermogen en precisie voor een breed scala aan bewerkingen.

Kenmerken Pferd Mammut – Electronic:

  • Krachtige Prestaties: Met een vermogen van 2,0 kW biedt de Pferd Mammut – Electronic uitzonderlijke prestaties. Hierdoor is hij geschikt voor de meest veeleisende taken.
  • Efficiënte Motor: De machine is uitgerust met een krachtige motor met top-efficiëntie. Dit zorgt niet alleen voor superieure prestaties, maar ook voor een langere levensduur van de machine.
  • Variabel Toerental: Met een traploos regelbaar toerental dat varieert van 600 tot 18.000 RPM, kunt u de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de specifieke eisen van uw werkstuk. Dit biedt ongekende controle en precisie.
  • Duurzaamheid en Weinig Onderhoud: De Pferd Mammut – Electronic staat bekend om zijn duurzaamheid. Deze machine is vrijwel onverwoestbaar, absoluut onderhoudsvrij en vertoont bijna geen slijtage. Dit garandeert een langdurige en betrouwbare werking.
  • Geschikt voor Grote Gereedschappen: Deze machine is bijzonder geschikt voor het gebruik van grote gereedschappen, waardoor u efficiënter kunt werken, vooral bij toepassingen waarbij grote gereedschapsdiameters vereist zijn.
  • Ideaal voor Grote Oppervlakken: Dankzij zijn indrukwekkende vermogen en precisie is deze flexibele as machine ideaal voor het bewerken van grote oppervlakken. Hiermee kunt u snel en met precisie grote werkstukken aanpakken.
  • Motorbeveiliging tegen Overbelasting: Deze machine is uitgerust met motorbeveiliging tegen overbelasting, wat de levensduur van de motor verlengt en zorgt voor veilig gebruik.
  • Constante Snelheid onder Belasting: De Pferd Mammut – Electronic behoudt een constante snelheid, zelfs onder zware belasting, wat essentieel is voor nauwkeurige en consistente resultaten.
  • 230 Volt 
  • Kwaliteit: Deze machine is gebuikt maar verkeert in uitstekende staat. De machine is nauwkeurig nagekeken.

Voor vragen, prijzen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Gebruikt

Soort product

Flexible as machine