Natwerkend Afzuigsysteem 2500m3 – 8000m3

Geavanceerd Natwerkend Afzuigsysteem 2500m3 – 8000m3: Geluid Dempende RVS Afzuigunit. Krachtige zuigkracht, veilige filtering, innovatief ontwerp. Geschikt voor vonkrijke slijpwerkzaamheden.

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

Efficiënt Natwerkend Afzuigsysteem 2500m3 – 8000m3: Geluid Dempende Afzuigunit van Roestvrij Staal

Dit geavanceerde Natwerkend Afzuigsysteem 2500m3 – 8000m3 voor nauwkeurige vochtige stoffiltratie beschikt over:

 • Krachtige geluidsdempende ventilator
 • Watertank met slimme vlottertechnologie
 • Royaal bemeten laaddeur voor moeiteloze toegang
 • Filtergebied met transparante plexiglas schuifpanelen
 • Zichtbare en inspecteerbare startverneveling

Gedetailleerde Technische Beschrijving Natwerkend Afzuigsysteem 2500m3 – 8000m3

Dit innovatieve systeem is niet alleen ontworpen en gefabriceerd om indrukwekkende zuigkracht en veilige, probleemloze filtering van droog stof te verzekeren. Maar het werkt ook in onderdruk. Het werkingsprincipe is niet alleen intuïtief, maar ook veilig en garandeert consistent langdurige prestaties.

De ingezogen lucht verspreidt zich door het filterlichaam en vertraagt terwijl het door een verticaal labyrint beweegt, dat meerdere malen in het water in de onderliggende tank valt. Hierom vertraagt de luchtstroom en ontstaan wervelingen en verneveling. Deze effecten dwingen alle in de lucht gesuspendeerde deeltjes te bezinken, nog voordat ze de ventilatorwaaier bereiken en dus nog voordat ze de afvoerpijp bereiken.

De watertank wordt op een stabiel niveau gehouden door een sluispoort met een slimme vlottertechnologie en kan verbonden worden met het watersysteem. De tank is uitgerust met een handige sluis en een ruime laaddeur, die het legen en reinigen van de machine moeiteloos maken. Op deze manier wordt de lucht volledig gezuiverd en bereikt een geschikte vochtigheidsgraad.

Het elektrische systeem is veilig gehuisvest in een waterdichte metalen kast, wat bescherming biedt tegen onbedoelde schokken. Het omvat:

 • Hoofdschakelaar
 • Noodknop
 • Start- en stopknoppen
 • Thermische motorbeveiliging

De kast kan afzonderlijk buiten de machine worden bevestigd voor extra gemak.

Dit systeem is volledig vervaardigd van duurzaam roestvrij staal en beschikbaar in diverse capaciteiten:

 • 2500m3
 • 4000m3
 • 5000m3
 • 8000m3

Indien u vaak vonkrijke slijpwerkzaamheden uitvoert, is dit een van de meest betrouwbare afzuigopties die u kunt vinden. Het elektrische systeem voldoet aan de nieuwste voorschriften en is in een waterdichte metalen kast geplaatst, die ook buiten de machine op 400 volt kan worden bevestigd.

Voor verdere gedetailleerde informatie over deze geavanceerde afzuiginstallatie, nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Indien gewenst kunnen wij de complete installatie voor u verzorgen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

U vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Extra informatie

Soort afzuiging

Natwerkend afzuigsysteem

Staat van machine

Nieuw