Natwerkend Afzuigsysteem

Natwerkend Afzuigsysteem

Roestvrijstalen geluid gedempte natte afzuigunit

Voor vochtige filtering van stof, uitgerust met een geluiddichte ventilator, een watertank met een vlotter, een grote laaddeur, een filtergebied met schuifpanelen van plexiglas en een zichtbare en inspecteerbare startverneveling, een elektrisch systeem in overeenstemming met de huidige voorschriften, die zich in een waterdichte metalen kast bevindt en bevestigd kan worden buiten de machine, op 400 volt.

TECHNISCHE BESCHRIJVING

Dit systeem is ontworpen en gemaakt om een ​​sterke zuigcapaciteit en een veilige, gemakkelijke en praktische filtering van droog stof te bieden. Het werkt in onderdruk, het werkingsprincipe is gemakkelijk en veilig en verzekert lange tijd constante resultaten.

De aangezogen lucht verspreidt zich in het filterlichaam terwijl het zijn snelheid verlaagt, het gaat door een verticaal labyrint dat zich verschillende keren in het water in de onderliggende tank stort, waardoor de flux wordt gestopt en enkele wervelingen en verneveling worden gegenereerd die alle gesuspendeerde deeltjes dwingen te bezinken voordat de ventilatorwaaier wordt bereikt en daarom ook voordat de afvoerpijp wordt bereikt.

Het water in de tank wordt op een constant niveau gehouden door een sluispoort met een vlotter om te worden verbonden met het watersysteem.

De tank is uitgerust met een sluis en een grote laaddeur om het legen en reinigen van de machine te vergemakkelijken. Op deze manier wordt de lucht volledig gezuiverd en krijgt een geschikte vochtigheidsgraad.

Het elektrische systeem bevindt zich in een waterdichte metalen kast welke bescherming biedt tegen onbedoelde schokken en omvat: de hoofdschakelaar, de noodknop, de start- en stopknoppen en de thermische beveiliging van de motor.

De kast kan afzonderlijk buiten de machine worden bevestigd.

Heeft u veel slijpwerkzaamheden met vonken, dan is dit één van de meest veilig afzuiging die u kunt vinden.

Volledig gemaakt van RVS.

Leverbaar in:

2500m3
4000m3
5000m3
8000m3

Tevens kunnen wij voor u de gehele installatie volbrengen.

Voor verdere informatie omtrent deze afzuiginstallatie, neem gerust contact met ons op.