Multifunctionele Afzuiginstallatie voor Werkplaats

De Multifunctionele Afzuiginstallatie voor Werkplaats is een krachtige en veelzijdige oplossing voor industriële afzuiging en luchtkwaliteitsbeheer. Dit stationaire afzuigsysteem is ontworpen met aandacht voor prestatie, flexibiliteit en gebruiksgemak, en biedt een indrukwekkend afzuigvermogen van maar liefst 6100m3/h.

 

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

Multifunctionele Afzuiginstallatie voor Werkplaats

De Multifunctionele Afzuiginstallatie voor Werkplaats van Ulmatec is een krachtige en veelzijdige oplossing voor industriële afzuiging en luchtkwaliteitsbeheer. Dit stationaire afzuigsysteem is ontworpen met aandacht voor prestatie, flexibiliteit en gebruiksgemak, en biedt een indrukwekkend afzuigvermogen van maar liefst 6100m3/h.

Kenmerken Multifunctionele Afzuiginstallatie voor Werkplaats:

  • Geïntegreerde Afzuigwand: De afzuiginstallatie is uitgerust met een geïntegreerde afzuigwand in de machine. Dit zorgt voor efficiënte afzuiging direct bij de bron, waardoor stof, dampen en deeltjes effectief worden verwijderd voordat ze zich kunnen verspreiden.
  • Verstelbare Afzuigarm: De in hoek verstelbare afzuigarm biedt maximale flexibiliteit bij het richten van de afzuiging naar specifieke werkgebieden. Dit maakt het mogelijk om de afzuiging nauwkeurig aan te passen aan verschillende werkzaamheden en werkstukken.
  • Geïntegreerde Afzuigtafel: De afzuiginstallatie wordt geleverd met een afzuigtafel die is voorzien van geïntegreerde LED-verlichting en 220V stopcontacten. Hierdoor wordt niet alleen het werkgebied verlicht, maar is er ook directe stroomvoorziening voor gereedschappen en apparaten, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd.
  • Instelbare Afzuigpunten: Verschillende afzuigpunten kunnen eenvoudig worden aangepast met behulp van kleppen. Dit maakt het mogelijk om de afzuiging nauwkeurig af te stemmen op specifieke werkprocessen, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en de luchtkwaliteit wordt geoptimaliseerd.
  • Filterreiniging met Perslucht: De afzuiginstallatie is uitgerust met filterpatronen die efficiënt worden gereinigd met perslucht. Dit verlengt de levensduur van de filters en minimaliseert onderhoudskosten, terwijl de prestaties op peil blijven.

De Multifunctionele Afzuiginstallatie voor Werkplaats biedt niet alleen een schone en gezonde werkomgeving, maar verbetert ook de productiviteit en zorgt voor kostenefficiënte luchtkwaliteitsbeheer. Kies voor de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van Ulmatec voor uw afzuigingsbehoeften.

Aanwezig in de Showroom van Kinket SSP B.V.

Voor vragen en verdere informatie over deze stof afzuiging kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen uw specifieke wensen betrekken in dit product.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Klik hier voor onze contactgegevens.

 

Extra informatie

Staat van machine

Nieuw

Soort afzuiging

Afzuiginstallaties