Lange Bandschuurmachine MS99 Automatisch

Bewerk moeiteloos grote, zware werkstukken met de Lange Bandschuurmachine. Deze machine heeft een compact ontwerp, variabele snelheden en intuïtieve touch panel-bediening.

Beschrijving

Lange Bandschuurmachine MS99 Automatisch KBM

Vol automatische Portaal lang bandslijpmachine van KBM. De Lange Bandschuurmachine MS99 Automatisch is een gereedschap dat schuren naar een geheel nieuw niveau tilt. Als een volautomatische portaalslijpmachine biedt de MS99 een unieke combinatie van geavanceerde automatisering en precisie, waardoor het bewerken van zelfs de grootste en zwaarste werkstukken moeiteloos wordt.

Kenmerken Lange Bandschuurmachine MS99 Automatisch:

  1. Compact en Robuust Ontwerp: Deze lange bandschuurmachine is ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als duurzaamheid. Met een compact ontwerp kan de machine zelfs in beperkte werkruimtes worden geïntegreerd, terwijl de robuuste constructie garant staat voor langdurige prestaties.
  2. Hoge Tafelbelasting: Een opvallend kenmerk van de MS99 is de indrukwekkende tafelbelasting van maximaal 1.000 kg. Dit stelt je in staat om extreem grote en zware werkstukken met gemak te bewerken, waardoor de machine geschikt is voor diverse industriële toepassingen.
  3. Variabele Snelheden: De mogelijkheid om de bandschuurmachine aan te passen aan verschillende slijpbehoeften via variabele snelheden is een belangrijke troef. Deze eigenschap biedt de flexibiliteit om verschillende materialen en afwerkingen te behandelen.
  4. Gemotoriseerde Tafelhoogteverstelling: De MS99 is uitgerust met een geautomatiseerd tafelhoogteverstellingssysteem, waardoor het eenvoudig is om de ideale werkhoogte te bereiken. Hierdoor wordt vermoeidheid verminderd en kunnen gebruikers zich richten op het bereiken van nauwkeurige resultaten.
  5. Flexibele Slijpbewerkingen: Deze lange bandschuurmachine is veelzijdig inzetbaar voor een breed scala aan slijpbewerkingen. Of je nu schuurbanden of scotch banden met verschillende korrels gebruikt, het wisselen van slijpmiddelen is snel en moeiteloos.
  6. Intuïtieve Touch Panel-bediening: De MS99 wordt bediend via een intuïtief touch panel. Deze moderne en gebruiksvriendelijke interface vereenvoudigt de instellingen en maakt het werken met de machine efficiënt.

Demonstraties mogelijk bij Kinket SSP te IJsselmuiden

Wij nodigen u graag uit om een demonstratie op uw eigen producten te geven. Zo kunt u de kracht en mogelijkheden van deze machine zelf ervaren.

De automatische Lange Bandschuurmachine MS99 is niet alleen een gereedschap, maar een technologische vooruitgang in het slijpen en schuren van materialen. Met het vermogen om zware werkstukken aan te pakken, aanpasbare snelheden en geautomatiseerde functies, maakt deze machine complexe bewerkingen toegankelijker en productiever.

Voor vragen en verdere informatie over deze lange bandschuurmachine kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Type machine

Langebandschuurmachines / Breedbandschuurmachines

Staat van machine

Nieuw

Filter op

Langebandschuurmachines