Lange Bandschuurmachine MS95

Deze Lange Bandschuurmachine bied precisie en veelzijdigheid, van metaalbewerking tot houtbewerking.

Beschrijving

Lange Bandschuurmachine MS95, 1 Bands KBM.

De Lange Bandschuurmachine MS95, met één schuurband. Deze machine is ontworpen om aan de eisen van zowel metaalbewerkers als houtbewerkers te voldoen en levert consistente, hoogwaardige resultaten voor een breed scala aan schuurtoepassingen.

Belangrijkste Kenmerken van de Lange Bandschuurmachine MS95:

Schuurmogelijkheden: De MS95 bandschuurmachine met één schuurband biedt de mogelijkheid om nauwkeurige schuurwerkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om het egaliseren van oppervlakken, het verwijderen van oude afwerkingen of het creëren van een fijne afwerking, deze machine levert consistent indrukwekkende resultaten.

Variabele Snelheidsinstelling: De MS95 is uitgerust met een instelbare snelheidsregeling, waardoor u de precisie en controle hebt om verschillende materialen en taken aan te pakken. Van grof schuren tot fijn afwerken, de aanpasbare snelheid zorgt voor optimale prestaties en minimaliseert warmteontwikkeling.

Duurzame Constructie: Met duurzaamheid als prioriteit is de MS95 ontworpen om langdurige betrouwbaarheid te bieden. De stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze machine bestand is tegen intensief gebruik.

Verstelbare Werktafel: De verstelbare werktafel van de bandschuurmachine maakt het mogelijk om nauwkeurige hoeken en vlakken te schuren, waardoor u flexibiliteit hebt in de schuurwerkzaamheden en u complexere vormen kunt bewerken.

Veelzijdigheid in Toepassingen: Of u nu houtbewerking, metaalbewerking of andere taken uitvoert, de Lange Bandschuurmachine MS95 biedt veelzijdigheid in toepassingen. Deze machine past zich aan aan uw behoeften, of u nu meubels restaureert, ambachtelijke projecten voltooit of professioneel schuurwerk uitvoert.

Voor vragen en verdere informatie over deze lange bandschuurmachine kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Langebandschuurmachines

Staat van machine

Nieuw