Lange Bandschuurmachine MS21

Efficiënte schuurkracht en precisie voor metaal- en houtbewerkers. Lever consistent hoogwaardige resultaten voor diverse schuurtoepassingen in uw werkplaats.

Beschrijving

Lange Bandschuurmachine MS21, 1 Bands KBM

De Lange Bandschuurmachine MS21 van KBM vertegenwoordigt een combinatie van efficiënte schuurkracht en nauwkeurigheid, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor zowel metaalbewerkers als houtbewerkers. Deze machine levert consistente, hoogwaardige resultaten voor een breed scala aan schuurtoepassingen, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor uw werkplaats.

Belangrijkste Kenmerken van de Lange Bandschuurmachine MS21:

Robuuste Schuurprestaties: Met de krachtige aandrijving en nauwkeurige positionering van de schuurband, biedt de MS21 bandschuurmachine de mogelijkheid om efficiënt en nauwkeurig schuurwerk uit te voeren. Van grof schuren tot fijn afwerken, deze machine levert keer op keer indrukwekkende resultaten.

Variabele Snelheidsregeling: De MS21 is uitgerust met een variabele snelheidsregeling, waardoor u de controle hebt over de schuursnelheid en het vermogen om zich aan te passen aan verschillende materialen en taken. Deze functie optimaliseert de schuurprestaties en minimaliseert warmteontwikkeling.

Duurzame Constructie: De MS21 is ontworpen om langdurige betrouwbaarheid te bieden, zelfs onder intensief gebruik. De stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze machine bestand is tegen de uitdagingen van dagelijkse schuurwerkzaamheden.

Verstelbare Werktafel: De verstelbare werktafel van de bandschuurmachine maakt het mogelijk om nauwkeurige hoeken en vlakken te schuren. Waardoor u flexibiliteit hebt in de schuurwerkzaamheden en complexere vormen kunt bewerken.

Veelzijdigheid in Toepassingen: Of het nu gaat om het bewerken van metalen of het creëren van verfijnde houtafwerkingen, de Lange Bandschuurmachine MS21 biedt veelzijdigheid in toepassingen. Deze machine past zich aan uw behoeften aan, of u nu meubels restaureert, precisieonderdelen vormgeeft of professioneel schuurwerk uitvoert.

Voor vragen en verdere informatie over deze lange bandschuurmachine kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Langebandschuurmachines

Staat van machine

Nieuw