Lange Bandschuurmachine M2S-97 Automatisch

De Lange Bandschuurmachine M2S-97 Automatisch biedt moeiteloos schuren en polijsten met traploos instelbare omloopsnelheid en een optionele polijstmotor. Deze krachtige machine staat garant voor precisie en efficiëntie in veelzijdige werkstukbewerking.

Beschrijving

2 Bands Lange Bandschuurmachine M2S-97 Automatisch

De Lange Bandschuurmachine M2S-97 Automatisch is een gereedschap dat ambacht en technologie perfect combineert. Met de automatisering en veelzijdigheid biedt deze machine precisie op alle schuur en polijstwerkzaamheden.

Kenmerken Lange Bandschuurmachine M2S-97 Automatisch:

  1. Geavanceerde Automatisering: Zelfs voor complexe werkstukken is de M2S-97 geschikt. Met de volautomatische bediening en programmeerbare functies wordt schuren en polijsten een moeiteloze taak.
  2. Traploos Instelbare Omloopsnelheid: Deze 2-bands lange bandschuurmachine geeft je volledige controle over het schuurproces. De omloopsnelheid is traploos instelbaar, zodat je de juiste snelheid kunt kiezen voor verschillende materialen en afwerkingen.
  3. Optionele Polijstmotor: De M2S-97 kan worden geconfigureerd met een optionele polijstmotor, waardoor dit gereedschap nog veelzijdiger wordt. Schakel eenvoudig tussen schuren en polijsten zonder van machine te wisselen.
  4. Efficiënte Werkstukbewerking: Dankzij de automatische functies, zoals variabele snelheden en programmeerbare bewegingen, kan deze machine grote en kleine werkstukken met precisie bewerken, wat resulteert in een uniforme afwerking.
  5. Hoogwaardige Constructie: Deze Lange Bandschuurmachine is gebouwd om lang mee te gaan. Met hoogwaardige materialen en een solide constructie is deze machine bestand tegen intensief gebruik en biedt hij betrouwbare prestaties.
  6. Flexibele Toepassingen: Of je nu hout, metaal of andere materialen bewerkt, deze machine is te gebruiken voor verschillende taken. Schuren, afwerken en polijsten worden naadloos gecombineerd in één geavanceerde machine.
  7. Gebruiksvriendelijke Bediening: Met intuïtieve bedieningselementen en duidelijke indicatoren is de M2S-97 gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. Het digitale display maakt het instellen van parameters eenvoudig en nauwkeurig.

Voor vragen en verdere informatie over deze lange bandschuurmachine kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Langebandschuurmachines

Staat van machine

Nieuw