Lange Bandschuurmachine M2S-92

Ervaar precisie en kracht in schuren met deze geavanceerde Lange Bandschuurmachine. Optimaliseer resultaten. Demonstraties mogelijk op uw producten bij Kinket SSP.

Beschrijving

2 Bands Lange Bandschuurmachine M2S-92:

De Lange Bandschuurmachine M2S-92 met Vacuüm Draaiinrichting is een geavanceerd en veelzijdig gereedschap. Deze machine, die wij op voorraad hebben staan, is een must-have voor professionals die streven naar precisie en efficiëntie in hun werkzaamheden. Met de toegevoegde functie van een vacuüm draaiinrichting voor het opspannen van specifieke delen, biedt deze machine een complete en handige oplossing voor uw schuurbehoeften.

Kenmerken van de Lange Bandschuurmachine M2S-92:

  • Dubbel Bands voor Verhoogde Efficiëntie: De 2 bands lange bandschuurmachine beschikt over twee schuurbanden die gelijktijdig kunnen werken. Hierdoor wordt het schuren van grote oppervlakken en werkstukken sneller en efficiënter. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor consistente resultaten.
  • Traploos Instelbare Omloopsnelheid: De omloopsnelheid van de schuurbanden is traploos instelbaar, waardoor u volledige controle hebt over de schuursnelheid. Hierdoor kunt u de machine aanpassen aan verschillende materialen en schuurwerkzaamheden voor optimale prestaties.
  • Vacuüm Draaiinrichting voor Precies Opspannen: De inbegrepen vacuüm draaiinrichting biedt u de mogelijkheid om specifieke delen van uw werkstukken nauwkeurig op te spannen. Dit zorgt voor stabiliteit tijdens het schuren en minimaliseert trillingen en bewegingen die de precisie kunnen beïnvloeden. Met deze functie kunt u complexe vormen en delen met gemak behandelen.
  • Efficiënt Schuren en Afwerken: Of u nu ruwe materialen wilt egaliseren, oude afwerkingen wilt verwijderen of een fijne afwerking wilt creëren, de 2 Bands Langebandschuurmachine met Vacuüm Draaiinrichting levert consistente en hoogwaardige resultaten. De variabele snelheidsregeling geeft u de optie om de schuurintensiteit aan te passen aan uw specifieke behoeften.
  • Duurzame Constructie en Betrouwbaarheid: Gebouwd om langdurige betrouwbaarheid te bieden, is deze machine vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De solide constructie en duurzaamheid maken het geschikt voor intensief gebruik, zelfs in veeleisende werkomgevingen.
  • Complete Oplossing voor Schuurwerkzaamheden: Of u nu houtbewerker, metaalbewerker of ambachtsman bent, deze machine biedt de perfecte oplossing voor een breed scala aan schuurtoepassingen. De combinatie van dubbele schuurbanden, traploos instelbare omloopsnelheid en de vacuüm draaiinrichting maakt van deze machine een onmisbaar hulpmiddel in uw werkplaats.
  • Demonstratie: Bij Kinket SSP nodigen wij u graag uit voor een demonstratie op uw eigen producten. Zo kunt u de kracht en mogelijkheden van deze machine zelf ervaren.

Voor vragen en verdere informatie over deze lange bandschuurmachine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Langebandschuurmachines

Staat van machine

Nieuw