Lange Bandschuurmachine M2S-92 Gecombineerd

De M2S-92 Lange Bandschuurmachine Gecombineerd met Flexibele As Machine, een innovatieve creatie van Kinket SSP en KBM. Ervaar naadloos schuren, polijsten en ontbramen met deze geavanceerde machine, inclusief een traploos regelbare flexibele as machine en een vacuüm draaiinrichting voor nauwkeurige opspanning. Aanwezig in de showroom Kinket SSP te IJsselmuiden, demonstraties mogelijk.

Beschrijving

Nieuw Ontwikkelde 2 Bands Lange Bandschuurmachine M2S-92 Gecombineerd met Flexibele As Machine

De multifunctionele 2 Bands Lange Bandschuurmachine M2S-92 Gecombineerd met Flexibele As Machine. Ontwikkeld door Kinket SSP in samenwerking met de gerenommeerde firma KBM.

Kenmerken M2S-92 Gecombineerd:

  • De innovatieve combinatie van een 2 bands lange bandschuurmachine met een flexibele as machine. Deze flexibele as machine is traploos regelbaar van 900 tot 15000 RPM, waardoor u de controle hebt over het toerental en de perfecte snelheid kunt kiezen voor uw specifieke toepassing. Deze as machine is naadloos geïntegreerd op de langebandschuurmachine, waardoor een veelzijdig werkpaard ontstaat dat schuren, polijsten en ontbramen moeiteloos aankan.
  • De Langband schuurmachine fungeert nu niet alleen als krachtige schuurmachine, maar ook als een zijnde polijstmachine en ontbraammachine. De mogelijkheid om de machine in te zetten op strips en kokerprofielen biedt sublieme resultaten en efficiëntie, terwijl de traploos regelbare flexibele as machine u de controle geeft om de perfecte afwerking te bereiken.
  • Een extra kenmerk dat de functionaliteit van deze machine versterkt, is de inbegrepen vacuüm draaiinrichting. Dit innovatieve aspect stelt u in staat om bepaalde delen van uw werkstukken nauwkeurig op te spannen. Hierdoor wordt de stabiliteit tijdens het schuren en polijsten gemaximaliseerd, wat resulteert in precieze en consistente bewerkingen.

Demonstraties zijn mogelijk bij Kinket SSP te IJsselmuiden. Wij nodigen u graag uit om een demonstratie op uw eigen producten te geven. Zo kunt u de kracht en mogelijkheden van deze machine zelf ervaren.

Voor vragen en verdere informatie over deze lange bandschuurmachine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Klik hier om de demonstratievideo op de Lange Bandschuurmachine M2S-92 Gecombineerd te bekijken

 

 

Extra informatie

Type machine

Langebandschuurmachines / Breedbandschuurmachines

Staat van machine

Nieuw