Lange Bandschuurmachine LA2800M Gebruikt

In nette staat verkerende Lange Bandschuurmachine LA8200M KBM. Voorzien van toerentalregeling t.b.v. scotch brite banden.

Beschrijving

Lange Bandschuurmachine LA2800M KBM Gebruikt

De in nette staat verkerende Lange Bandschuurmachine LA2800M Gebruikt, is een krachtig stuk gereedschap dat zijn waarde heeft bewezen. Als een gebruikte machine biedt deze bandschuurmachine nog steeds indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid voor al je schuurbehoeften.

Kenmerken Lange Bandschuurmachine LA2800M Gebruikt:

  • Bewezen Kwaliteit: De LA2800M is een machine die in nette staat verkeert en zijn oorspronkelijke kwaliteit heeft behouden. Met een YOC (Year of Construction) van 2007 en serienummer #1770, toont deze machine zijn lange levensduur en betrouwbaarheid.
  • Gebruikte Machine, Nieuwe Mogelijkheden: Hoewel gebruikt, levert deze machine nog steeds kwalitatieve resultaten. Voorzien van toerentalregeling voor Scotch Brite banden, biedt het je de flexibiliteit om verschillende materialen en afwerkingen te bewerken.
  • Aangepast Ontwerp: Deze machine is ingekort met 350 mm voor specifieke toepassingen. Met een bandmaat van 150 x 7100 mm en een bruikbare slijplengte van ongeveer 2000 mm, is het ontwerp afgestemd op effectieve en efficiënte slijpwerkzaamheden.
  • Ruimtebesparend Formaat: De afmetingen van ongeveer 370 x 150 x 170 cm maken deze machine relatief compact, waardoor hij in verschillende werkruimtes kan worden geïntegreerd zonder in te leveren op functionaliteit.
  • Contactrol en Schuurslof: Voorzien van een contactrol en uitwisselbaar met een nieuwe schuurslof, biedt deze machine flexibele opties voor verschillende slijpbewerkingen en oppervlakken.

De gebruikte Lange Bandschuurmachine LA2800M KBM is een kans om te profiteren van hoogwaardige schuurprestaties tegen een gunstige prijs. Met zijn bewezen kwaliteit, aanpasbare ontwerp en speciale functies, blijft deze machine een waardevol gereedschap voor slijpwerkzaamheden in diverse toepassingen.

Voor vragen en verdere informatie over deze lange bandschuurmachine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Type machine

Langebandschuurmachines / Breedbandschuurmachines

Staat van machine

Gebruikt

Filter op

Langebandschuurmachines