Lange Bandschuurmachine LA2800 KBM

Lange Bandschuurmachine LA2800: Efficiënt schuren met kracht en precisie. Gebruikte staat met nieuwe prestaties, maatwerk demonstraties mogelijk. Eén bands lange bandschuurmachine voor veelzijdig schuren. Duurzaam gebouwd voor intensieve werkzaamheden.

Beschrijving

Lange Bandschuurmachine LA2800 KBM

De Lange Bandschuurmachine LA2800 KBM is uw betrouwbare partner voor efficiënte schuurwerkzaamheden. Deze machine, beschikbaar in een zeer nette gebruikte staat, biedt de perfecte combinatie van kracht en precisie voor diverse schuurtoepassingen. Of u nu een metaalbewerker, houtbewerker of ambachtsman bent, de LA2800 levert consistent hoogwaardige resultaten en verbetert uw oppervlaktebewerking.

Belangrijkste Kenmerken van de Lange Bandschuurmachine LA2800 KBM:

Gebruikte Staat met Nieuwe Prestaties: Deze lange bandschuurmachine bevindt zich in een uitstekende gebruikte staat en biedt optimale prestaties. Dankzij onze zorgvuldige selectie en inspectieprocessen, kunt u vertrouwen op een machine die klaar is om te presteren als nieuw.

Demonstratie op Maat: Nodigen wij u graag uit voor een demonstratie op uw te slijpen producten. Dit stelt u in staat om de LA2800 in actie te zien en de indrukwekkende schuurmogelijkheden te ervaren. Wij geloven in het laten zien van de prestaties, zodat u met vertrouwen kunt investeren.

Eén Bands Lange Band Schuurmachine: Met één schuurband levert de LA2800 een efficiënte en nauwkeurige schuurprestatie. Of het nu gaat om grof schuren, fijn afwerken of het egaliseren van oppervlakken, deze machine biedt veelzijdigheid en consistentie in resultaten.

Robuuste Constructie: Gebouwd om langdurige betrouwbaarheid te bieden, is de LA2800 voorzien van een stevige constructie en hoogwaardige materialen. Deze machine is ontworpen om intensief gebruik aan te kunnen en optimale prestaties te leveren.

De Keuze voor Efficiënte Schuurwerkzaamheden: Of u nu de machine inzet voor metaalbewerking, houtbewerking of andere oppervlaktebewerkingen, u kunt de Lange Bandschuurmachine LA2800 hiervoor gebruikn. De mogelijkheid om demonstraties op uw eigen producten te ervaren, samen met het vertrouwen in de gebruikte staat, maakt van de LA2800 een waardevolle aanvulling op uw werkplaats.

Deze Lange bang schuurmachine inclusief:

  • Tafelhoogte instelling
  • Traploos regelbaar toerental
  • Polijstmotor
  • Voorzien van TL verlichting

Voor vragen en verdere informatie over deze lange bandschuurmachine kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Langebandschuurmachines

Staat van machine

Nieuw