Gehard Slijpvet 212

11,33

Optimaliseer je slijpproces met Gehard Slijpvet 212. Dit geavanceerde vet biedt niet alleen uitstekende smering voor minder wrijving en warmteontwikkeling, maar beschermt ook gereedschappen en verlengt hun levensduur. Voordelen zijn onder andere nauwkeurige contouren, hoogwaardige oppervlaktekwaliteit en veelzijdige toepassingen voor diverse materialen. Breng een dunne laag aan op slijpoppervlakken, start het slijpproces en geniet van soepele werking en verbeterde resultaten. Geschikt voor schuurschijven en banden. Ontdek perfectie en efficiëntie met Gehard Slijpvet 212!

Beschrijving

Ontdek ons Gehard Slijpvet 212

Ons gehard slijpvet 212 is ontworpen om niet alleen te zorgen voor optimale smering tijdens het slijpproces, maar ook voor de bescherming van je gereedschappen ( minder fijnstof ) bovendien worden werkstukken minder warm, wat resulteert in een super hoogglans resultaat. Zogenoemd geen sinasappel huid.

Waarom Kiezen voor Gehard Slijpvet 212:

Ons gehard slijpvet biedt een scala aan voordelen die van cruciaal belang zijn voor efficiënt en nauwkeurig slijpwerk:

  1. Uitstekende Smering: Ons gehard slijpvet is geformuleerd om een duurzame en consistente smering te bieden tijdens het slijpproces. Dit minimaliseert niet alleen wrijving, maar vermindert warmteontwikkeling en voorkomt ook overmatige slijtage van het slijpmateriaal, waardoor je gereedschappen en werkstukken langer meegaan.
  2. Verbeterde Afwerking: Dankzij de geavanceerde formule zorgt ons gehard slijpvet voor een vlotter slijpproces en een verbeterde afwerking van je werkstukken. Dit vertaalt zich in nauwkeurige contouren en hoogwaardige oppervlaktekwaliteit.
  3. Veelzijdige Toepassingen: Ons gehard slijpvet is geschikt voor diverse slijpwerktoepassingen, van metaalbewerking tot precisie-slijpen van keramische materialen. Dit maakt het een essentieel hulpmiddel om voor perfectie te gaan en minder slijpmaterialen te verbruiken.

Hoe Te Gebruiken:

  1. Breng een dunne, gelijkmatige laag gehard slijpvet aan op het slijpoppervlak of de slijpschijf.
  2. Start het slijpproces en geniet van de soepele werking en verbeterde resultaten.
  3. Verwijder na het slijpen eventuele resten van het slijpvet alvorens over te gaan naar het polijstwerk.

Dit vet wordt veelal gebruikt op schuurschijven en banden.

Het slijpvet zorgt er tevens voor dat je goed kan zien of de schijf optimaal benut wordt, de stand van bijvoorbeeld de haakse slijper is hier in essentieel.

Werkwijze Polijsten

Voor informatie hoe dit product is in te zetten, klik hier voor werkwijze polijsten

Extra informatie

Bestemd voor

Voorpolijsten (Sissal/Katoen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gehard Slijpvet 212” te beoordelen