Gecombineerde Slijp – Polijstmachine Tafelmodel

De Gecombineerde Slijp – Polijstmachine Tafelmodel biedt de perfecte oplossing voor slijpen en polijsten op één plek.

Deze machine is ook leverbaar als Dubbele Slijpmachine Tafelmodel!

Beschrijving

Gecombineerde Slijp – Polijstmachine Tafelmodel:

De Gecombineerde Werkbank Slijp – Polijstmachine Tafelmodel biedt veelzijdigheid en efficiëntie. Dit unieke apparaat combineert twee essentiële bewerkingen in één compacte eenheid, waardoor je ruimte en tijd bespaart.

Kenmerken Gecombineerde Slijp – Polijstmachine Tafelmodel:

  • Twee Krachtige Functies in Één Compacte Eenheid: Deze machine is de perfecte combinatie van slijpen en polijsten, allemaal in één apparaat. Of je nu scherpe randen moet slijpen of een glanzende afwerking wilt bereiken, deze machine biedt beide mogelijkheden zonder extra ruimte in beslag te nemen.
  • Verschillende Varianten: De verschillende vermogensvariaties gaan van 0,50 tot 6,00Hp. Ook is er de optie voor zowel 220 Volt als 400 Volt. Hierdoor kan de machine aangepast worden aan specifieke eisen en stroomvoorzieningen. Of u nu aan kleine precisieprojecten of grote werkstukken werkt.
  • Zonder Voet of Stofafzuiging: Deze machine wordt geleverd zonder voet of stofafzuiging, wat je de vrijheid geeft om deze aan te passen aan je bestaande werkruimte en apparatuur. De flexibiliteit van deze opstelling maakt het gemakkelijk om de machine te integreren in uw werkplek zonder dat u concessies hoeft te doen.
  • Conclusie: Efficiëntie en Veelzijdigheid binnen Handbereik

Deze machine is ook leverbaar als Dubbele Slijpmachine Tafelmodel!

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Gecombineerde slijp,- polijstmachines, Tafelmodel

Staat van machine

Nieuw