Gecombineerde Slijp – Polijstmachine SC1A

Met de Gecombineerde Slijp – Polijstmachine SC1A heeft u de ultieme controle over je slijp- en polijstwerkzaamheden. Met vermogenskeuzes, elektronische motorstop, optionele functies en aanpasbaarheid op maat, wordt deze machine jouw gereedschap voor het bereiken van perfectie.

Beschrijving

Gecombineerde Slijp – Polijstmachine SC1A:

De Gecombineerde Slijp – Polijstmachine SC1A is het toppunt van veelzijdigheid en precisie in de wereld van slijpen en polijsten. Deze machine is ontworpen om aan vele eisen te voldoen en biedt een scala aan opties om aan unieke behoeften te voldoen.

Kenmerken Gecombineerde Slijp – Polijstmachine SC1A:

  • Verschillende vermogensniveaus:
  • 3,5 PK,
  • 4 PK,
  • 6 PK
  • 8 PK.

Dit stelt je in staat om het juiste vermogen te kiezen voor elk slijp- en polijstproject, ongeacht de grootte of complexiteit ervan. Of je nu met fijn materiaal werkt of robuuste metalen bewerkt, er is een optie voor elke uitdaging.

  • Veiligheid en Efficiëntie met Elektronische Motor Stop: Dankzij de ingebouwde elektronische motorstop kan er met vertrouwen gewerkt worden. Wetende dat de machine binnen enkele tellen stopt. Dit niet alleen zorgt voor een veilige werkomgeving, maar minimaliseert ook stilstandtijd. Dit betekent dat je effectiever en efficiënter kunt werken zonder tijd te verspillen.
  • Ultieme Controle met Optionele Functies: Nog meer controle over het werkproces? De Gecombineerde Slijp – Polijstmachine SC1A biedt optionele functies zoals een elektronisch instelbaar toerental en pneumatisch instelbare backstand. Pas de machine aan uw voorkeuren aan en krijg de precisie die u nodig hebt voor jouw specifieke slijp- en polijsttaken.
  • Aanpasbaarheid op uw Manier: Deze machine is uw canvas om aan te passen. Van de aslengte tot de hoogte van de voet en andere aspecten, deze machine kan volledig worden aangepast aan uw wensen en behoeften.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Gecombineerde slijp,- polijstmachines

Staat van machine

Nieuw