Gecombineerde Slijp – Polijstmachine Hoge Voet

De Gecombineerde Slijp- en Polijstmachine op hoge voet is het ultieme gereedschap voor het bereiken van perfecte slijp- en polijstresultaten. Met regelbaar toerental, ruime bandafmeting, polijstschijf en 10 jaar garantie, biedt deze machine een complete oplossing voor vele werkplaatsbehoeften.

Beschrijving

Gecombineerde Slijp- en Polijstmachine op Hoge Voet:

De Gecombineerde Slijp- en Polijstmachine op hoge voet is een ware krachtpatser. Die het beste van slijpen en polijsten combineert in één robuuste machine. Met een scala aan indrukwekkende functies is deze machine de perfecte aanvulling voor zowel professionele werkplaatsen als gepassioneerde hobbyisten.

Kenmerken Gecombineerde Slijp- en Polijstmachine op Hoge Voet:

  • Volledige Controle met Regelbaar Toerental: Deze machine biedt de mogelijkheid om het toerental naar wens aan te passen. Variërend van 1400 tot 2800 RPM. Dit niveau van controle maakt het mogelijk om verschillende materialen en afwerkingen met precisie te behandelen. Dit resulteert in een veelzijdige machine die geschikt is voor een breed scala aan projecten.
  • Superieure Slijpprestaties met Grote Bandafmeting: Met een bandafmeting van 50 x 2000 mm biedt deze machine de ruimte en kracht om te slijpen met een uitzonderlijke nauwkeurigheid en snelheid. Van het vormgeven van metalen onderdelen tot het scherpen van gereedschappen, deze machine maakt het mogelijk om materiaal met gemak en precisie te bewerken.
  • Perfecte Afwerking met Polijstschijf: De Slijp- en Polijstmachine wordt geleverd met een polijstschijf van Ø250 mm. Waarmee je materiaal kunt polijsten tot een onberispelijke glans. Of het nu gaat om het oppoetsen van metalen, het verwijderen van krassen of het creëren van een professionele afwerking, deze machine biedt de perfecte hulpmiddelen voor het polijstwerk.
  • 10 Jaar Garantie: Met 10 jaar garantie kunt u erop vertrouwen dat deze machine langdurige en betrouwbare prestaties zal leveren, zelfs onder intensief gebruik.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Gecombineerde slijp,- polijstmachines

Staat van machine

Nieuw