Gecombineerde Slijp- en Polijstmachine 2TA

Gecombineerde machine, verkrijgbaar in verschillende vermogens. De machine kan volledig naar wens worden aangepast!

Beschrijving

Gecombineerde Slijp- en Polijstmachine 2TA:

De Gecombineerde Slijp- en Polijstmachine 2TA is niet zomaar een machine. Het is dé machine voor het bereiken van onberispelijke slijp- en polijstresultaten. Deze machine heeft een indrukwekkende reeks functies en aanpasbaarheidsopties.

Vermogenskeuzes Gecombineerde Slijp- en Polijstmachine 2TA

  •  3,5 PK
  • 4 PK
  • 6 PK
  • 8 PK

Hierdoor kunt u het exacte vermogensniveau kiezen dat past bij uw slijp- en polijstbehoeften. Of u nu fijn werk doet of een krachtige machine nodig hebt voor grotere taken, er is een optie voor elke uitdaging.

  • Veiligheid en Efficiëntie met Elektronische Motor Stop: De ingebouwde elektronische motorstop zorgt voor een veilige werkomgeving en minimaliseert stilstandtijd. De machine stopt binnen enkele tellen, waardoor je snel van richting kunt veranderen zonder tijd te verspillen. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte workflow.
  • Opties voor Volledige Controle: Met optionele functies zoals elektronisch instelbaar toerental en pneumatisch instelbare backstand, kunt u de machine naar uw voorkeuren aanpassen. Dit geeft je volledige controle over het slijp- en polijstproces, waardoor je de perfecte afwerking kunt bereiken op een breed scala aan materialen.
  • Aanpasbaarheid op Maat: De machine is ontworpen om zich aan te passen aan verschillende behoeften. Of je nu aanpassingen wilt doen aan de aslengte, de hoogte van de voet of andere aspecten, deze machine kan volledig worden aangepast om je werkcomfort te maximaliseren en naadloos te integreren in jouw werkruimte.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Gecombineerde slijp,- polijstmachines

Staat van machine

Nieuw