Gecombineerde Bandschuur – Polijstmachine Met Afzuiging

De Gecombineerde Bandschuur – Polijstmachine Met Afzuiging, met regelbaar toerental, stofafzuiging, ruime bandafmeting en 10 jaar garantie.

Beschrijving

Gecombineerde Bandschuur – Polijstmachine Met Afzuiging SLPA4: voor Stofvrij Slijpen en Polijsten

De Gecombineerde Bandschuur – Polijstmachine Met Afzuiging, hét antwoord op zowel precisie als netheid bij het slijpen en polijsten. Deze machine biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar zorgt er ook voor dat stof en vuil worden beperkt. Dankzij de ingebouwde stofafzuiging.

Kenmerken Gecombineerde Bandschuur – Polijstmachine Met Afzuiging:

  • Slijpen en Polijsten met Afzuiging: Deze machine is op een hoge voet gemonteerd en voorzien van een efficiënt stofafzuigsysteem. Hierdoor wordt stof en vuil direct afgevoerd, waardoor de werkomgeving schoon blijft en de gezondheid wordt beschermd. De machine maakt het mogelijk om nauwkeurig te slijpen en te polijsten zonder de rommel achteraf.
  • Precieze Controle met Regelbaar Toerental: Met een regelbaar toerental van 1400 – 2800 RPM biedt deze machine volledige controle over je slijp- en polijstwerkzaamheden. Of je nu werkt met delicate materialen die fijne afwerking vereisen of robuuste metalen die krachtig slijpen nodig hebben, de machine past zich aan verschillende behoeften aan.
  • Veelzijdige Slijpmogelijkheden met Grote Bandafmeting: De bandafmeting van 50 x 2000 mm stelt je in staat om diverse slijptaken uit te voeren met nauwkeurigheid en snelheid. Van vormgeven tot scherpen, deze machine levert consistent indrukwekkende resultaten. De toegevoegde mogelijkheid om te polijsten met een Ø250 mm polijstschijf maakt deze machine nog veelzijdiger.
  • 10 Jaar Garantie: Je investering wordt ondersteund door onze 10 jaar garantie. Dit getuigt van ons vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze machine. Deze machine is gebouwd om lang mee te gaan en blijvend uitstekende prestaties te leveren.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Gecombineerde slijp,- polijstmachines

Staat van machine

Nieuw