Gebruikte Bandslijpmachine

De voordelige keuze in uitstekende prestaties met onze gebruikte bandslijpmachines. Met krachtige specificaties, instelbaar toerental en pneumatische precisie, bieden deze machines topconditie en ergonomisch ontwerp voor hoogwaardige slijpresultaten.

Beschrijving

Gebruikte Bandslijpmachine: Uitstekende Prestaties, Voordelige Keuze

De in zeer nette staat verkerende Gebruikte Bandslijpmachine biedt uitstekende resultaten. Bij Kinket SSP zijn hier 2 exemplaren van op voorraad.

Kenmerken van de Gebruikte Bandslijpmachine:

  • Krachtige Specificaties voor Professioneel Slijpen: Deze Gebruikte Bandslijpmachines zijn uitgerust met een motorvermogen van 3 KW, wat voldoende kracht biedt voor een verscheidenheid aan slijptaken. Met een instelbaar toerental van 1200 / 1600 / 1800, kun je het optimale slijptempo kiezen voor de specifieke materialen en afwerkingen die je nodig hebt. De asdiameter van 45 mm maakt deze machines geschikt voor diverse slijpbandformaten en -toepassingen.
  • Pneumatisch Instelbare Precisie: Deze bandslijpmachines zijn uitgerust met een pneumatisch regelsysteem, wat betekent dat je met gemak de druk op de slijpband kunt aanpassen voor de gewenste slijpintensiteit. Dit niveau van precisie komt van pas bij het werken met verschillende materialen en bij het bereiken van fijne afwerkingen.
  • Ergonomisch Ontwerp voor Comfortabel Werken: Beide machines zijn gemonteerd op een lage voet, waardoor je zowel staand als zittend achter de machine kunt werken. Dit ergonomische ontwerp is gunstig voor je werkcomfort, wat vooral handig is bij langdurige slijpwerkzaamheden.
  • Topconditie voor Voortreffelijke Prestaties: Ondanks het feit dat het gebruikte machines zijn, verkeren deze bandslijpmachines in zeer nette staat. Dit is een bewijs van zowel hun duurzaamheid als het feit dat ze goed zijn onderhouden. Je kunt rekenen op deze machines om consistente prestaties te leveren en hoogwaardige slijpresultaten te bereiken.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Bandslijpmachines, Gebruikte machines

Staat van machine

Gebruikt