Dubbele Polijstmachine Separate Motoren

De Dubbele Polijstmachine Separate Motoren. Traploos regelbaar toerental en een krachtige motor.

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

Dubbele Polijstmachine Separate Motoren:

De Dubbele Polijstmachine Separate Motoren. Traploos regelbaar toerental en een krachtige motor.

Kenmerken Dubbele Polijstmachine Separate Motoren:

  • Indrukwekkende Uitvoering: Deze industriële polijstmachine is uitgerust met separate motoren. Het biedt onafhankelijke aandrijvingen.
  • Uitgebreide Opties: Kies uit twee opties voor de schijfbevestiging. De eerste optie is uitgerust met spandeksels, waardoor schijven van 20 mm tot 100 mm dikte kunnen worden gebruikt. De tweede optie wordt geleverd met conische doornen voor specifieke polijstbehoeften.
  • Traploos Regelbaar Toerental: Traploos regelbaar toerental van 300 tot 3000 RPM. Pas het toerental aan op basis van het te polijsten materiaal en de gewenste resultaten.
  • Doordachte Motorkoeling: Voorzien van een ingebouwd motorkoelingssysteem.
  • Elektronische Rem: De machine is uitgerust met een elektronische rem voor snelle en veilige stopzetting van de beweging.
  • Krachtige Motoren: Met 2x 4 pk motoren levert deze machine de benodigde kracht voor veeleisende polijsttaken.
  • Perfecte Afmetingen: Met een totale breedte van 1680 mm (van as tot as) en een hoogte van 995 mm (gemeten vanaf de grond tot het hart van de as), biedt de machine een ergonomisch ontwerp voor optimaal gebruiksgemak.
  • Stofbakken voor Diverse Schijfdiameters: De standaard stofbakken zijn geschikt voor schijven tot Ø300 mm. Deze kunnen optioneel worden vergroot tot Ø400 mm voor nog meer veelzijdigheid.

10 Jaar Garantie

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Nieuw

Filter op

Polijstmachines