Dubbele Polijstmachine Kinket Gebruikt

Gebruikte Polijstmachine van Kinket, in uitstekende staat.

Beschrijving

De Dubbele Polijstmachine Kinket Gebruikt:

De Dubbele Polijstmachine Kinket Gebruikt is een krachtige en robuuste machine. Deze is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende polijstbehoeften. Met de dubbele motorconfiguratie en geavanceerde functies biedt deze polijstmachine een ongeëvenaarde precisie en prestaties voor al je polijstprojecten.

Kenmerken Dubbele Polijstmachine Kinket Gebruikt:

De kern van deze machine wordt gevormd door de twee krachtige motoren. Die zorgen voor een uitzonderlijk hoge draaisnelheid en een constant koppel. Hierdoor is de machine in staat om moeiteloos zelfs de meest hardnekkige oppervlakteonvolkomenheden aan te pakken. Of je nu werkt aan metaal, hout, kunststof of andere materialen. Deze Polijstmachine levert consistente en verbluffende resultaten.

Een uniek kenmerk van deze polijstmachine is het toerentalverstelsysteem, dat gebruikmaakt van snaren om het toerental aan te passen. Hierdoor kun je de snelheid nauwkeurig regelen, afhankelijk van het specifieke materiaal en de gewenste afwerking. Dit systeem biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden en maakt het mogelijk om zowel grof slijpen als fijn polijsten met één en dezelfde machine uit te voeren.

De dubbele polijstschijven zijn gemonteerd op zeer lange conische doornen, wat resulteert in een groter polijstbereik en meer efficiëntie. De machine is ontworpen met de gebruiker in gedachten en beschikt over een lage voet, waardoor het mogelijk is om comfortabel zittend achter de machine te werken. De hoogte van de vloer tot het hart van de as bedraagt 700 mm, waardoor ergonomie en gebruiksgemak gewaarborgd zijn.

Voor een schonere en veiligere werkomgeving is de Dubbele Polijstmachine Kinket Gebruikt voorzien van stofkappen aan zowel de linker- als de rechterzijde. Deze stofkappen hebben een aansluiting van Ø 150 mm voor een afzuiginstallatie, waardoor stof en deeltjes effectief worden afgevoerd. Dit draagt bij aan de levensduur van de machine en zorgt voor een gezondere werkomgeving.

De Dubbele Polijstmachine van Kinket is ontworpen om te werken met polijstschijven met een maximale diameter van 350 mm. Dit biedt veel flexibiliteit bij het kiezen van de juiste schijven voor verschillende toepassingen. De totale breedte van de machine bedraagt 2,5 meter, waardoor stabiliteit en een stevige basis worden gegarandeerd, zelfs bij intensief gebruik.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Gebruikt

Filter op

Gebruikte machines, Polijstmachines