Dubbele Industriële Polijstmachine Kinket

Deze polijstmachine is een ongeëvenaard symbool van uitmuntendheid in industriële polijstwerkzaamheden. Deze machine biedt superieure prestaties en een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om zelfs de meest veeleisende taken met gemak aan te kunnen.
Met een duidelijke focus op kwaliteit en functionaliteit, vormt deze machine de ultieme keuze voor diverse industriële polijsttoepassingen.

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

Dubbele Industriële Polijstmachine Kinket op Lage Voet

De Dubbele Industriële Polijstmachine is een ongeëvenaard symbool van uitmuntendheid in industriële polijstwerkzaamheden. Deze machine biedt superieure prestaties en een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om zelfs de meest veeleisende taken met gemak aan te kunnen. Met een duidelijke focus op kwaliteit en functionaliteit, vormt deze machine de ultieme keuze voor diverse industriële polijsttoepassingen.

Kenmerken Dubbele Industriële Polijstmachine:

  • Demonstratie Beschikbaar: Met trots demonstreren wij de Dubbele Kinket polijstmachine vanuit onze eigen Slijperij. Hierdoor krijgt u de unieke gelegenheid om de machine in actie te zien en de indrukwekkende mogelijkheden zelf te ervaren door middel van een praktische demonstratie op uw eigen producten.
  • Meerdere Vermogensopties: De machine wordt standaard geleverd met een vermogen van Hp3. Optioneel kunt u kiezen voor 5 of 6 Hp, waardoor u het vermogen kunt aanpassen aan uw specifieke polijstbehoeften.
  • Aanpasbare Werkhoogte: De machine wordt geleverd op een lage voet, wat u in staat stelt om comfortabel te zitten tijdens het werken (Hoogte vloer tot hart van de as gemeten 715mm.). Voor wie staand werken prefereert, is er de optionele hoge voet (Hoogte vloer tot hart van de as gemeten 920mm.) om de ideale werkpositie te creëren.
  • Efficiënte Stofafzuiging: U ontvangt de machine met stofkappen aan beide zijden, inclusief een Ø 100 mm aansluiting voor een afzuiginstallatie. Deze eigenschap zorgt ervoor dat uw werkomgeving schoon en vrij van stof blijft.
  • Variabele Snelheden: Kies tussen 2 snelheden – 1400 en 2800 rpm – en geniet van de flexibiliteit om te opteren voor een van beide snelheden of zelfs een elektronisch traploos instelbare toerentalregeling van 300 tot 3000 rpm. Hierdoor heeft u volledige controle over uw polijstwerkzaamheden.
  • Conische Doornen: Links en rechts worden conische doornen van 150mm meegeleverd (Optioneel doornen 250 mm., of vaste as met spandeksels). De as heeft een diameter van Ø 35mm.
  • Efficiënt Koelingssysteem: De machine is voorzien van een intern koelingssysteem voor de motor, wat resulteert in optimale prestaties en duurzaamheid.
  • Vertrouwen in Veiligheid: Met een CE-keurmerk en noodstopfunctie, is de veiligheid van de machine volledig gegarandeerd. Met een stevige garantieperiode van 10 jaar, biedt de Dubbele Industriële Polijstmachine een duurzame investering in kwaliteit en prestaties voor uw industriële polijstbehoeften.

10 jaar garantie.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Polijstmachines

Staat van machine

Nieuw