Dubbele Industriële Polijstmachine Kinket

Polijstmachine met aanpassingsmogelijkheden voor zelfs de meest veeleisende polijsttoepassingen.

Beschrijving

Dubbele Industriële Polijstmachine Kinket Hoge Voet

De Dubbele Industriële Polijstmachine Kinket biedt ongeëvenaarde prestaties en aanpassingsmogelijkheden voor zelfs de meest veeleisende polijsttoepassingen. Met zijn kenmerkende eigenschappen en veelzijdige opties vormt dit de ultieme keuze voor hoogwaardige industriële polijstwerkzaamheden.

Kenmerken van de Dubbele Industriële Polijstmachine Kinket:

  • Dubbele Polijstmachine Kinket : De trots van Kinket, bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze machine is ontworpen om zonder moeite de meest veeleisende polijsttaken aan te kunnen.
  • Verschillende Vermogensopties: Standaard wordt de machine geleverd met een vermogen van Hp3, maar u kunt ook optioneel kiezen voor 5 of 6 Hp. Dit geeft u de vrijheid om het vermogen af te stemmen op uw specifieke polijstbehoeften.
  • Veelzijdige Werkhoogte: Geplaatst op een hoge voet, maakt de machine staand werken mogelijk. Kies optioneel voor een lage voet om zittend te werken en creëer zo uw ideale werkhouding.
  • Efficiënte Stofafzuiging: Stofkappen aan beide zijden, met een Ø 100 mm aansluiting voor een afzuiginstallatie, zorgen voor een schonere werkomgeving door effectieve stofafvoer. Deze zijn geschikt voor polijstschijven met een maximale Ø van 300mm. (Optioneel grotere stofkappen leverbaar voor schijven tot een maximale Ø van 350 mm.)
  • Variabele Snelheden: Kies tussen 2 snelheden – 1400 en 2800 rpm. U heeft ook de optie voor een elektronisch traploos instelbare toerentalregeling van 300 tot 3000 rpm.
  • Koelingssysteem: De machine is voorzien van een ingebouwd koelingssysteem voor de motor, wat optimale prestaties en duurzaamheid garandeert.
  • CE-keurmerk en Veiligheid: Met CE-keurmerk en noodstop is veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd.

De Dubbele Industriële Polijstmachine van Kinket, met 10 jaar garantie, is een investering in langdurige kwaliteit en topprestaties voor al uw industriële polijstbehoeften.

De afbeelding toont de machine zonder stofkappen, om de extra lange conische doornen goed te kunnen zien. Links en rechts conische doornen van 250mm. (standaard is 150 mm. of vaste as met spandeksels). As Ø 35mm.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Polijstmachines

Staat van machine

Nieuw