Dubbele Bandslijp Machine

De Dubbele Bandslijpmachine op hoge voet, een krachtig en veelzijdig gereedschap. Of het nu gaat om hout, metaal of kunststof. Deze machine levert consistent hoogwaardige resultaten.

 

Ook leverbaar inclusief stofafzuiging!

Beschrijving

Dubbele Bandslijp Machine op Hoge Voet: Uitzonderlijke Schuurprestaties en Duurzaamheid

De Dubbele Bandslijp Machine op Hoge Voet is de perfecte machine voor veeleisende schuurwerkzaamheden. Met regelbaar toerental (1400-2800 tpm), biedt deze machine optimale controle en aanpassingsvermogen aan verschillende materialen en afwerkingen. Zoals hout, metaal of kunststof.

Kenmerken Dubbele Bandslijp Machine:

  • Regelbaar Toerental: Met een toerental dat kan worden aangepast van 1400 tot 2800 tpm, hebt u de flexibiliteit om de bandsnelheid aan te passen aan uw specifieke schuurbehoeften. Van grove verwijdering tot fijne afwerking, deze machine biedt veelzijdigheid.
  • Krachtige Bandafmeting: De royale bandafmeting van 50×2000 mm zorgt voor een breed schuuroppervlak en verbeterde efficiëntie. Hierdoor kunt u grotere werkstukken met gemak en precisie bewerken.
  • Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Met onze 10 jaar garantie kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en prestaties van deze machine op de lange termijn. Gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, staat deze machine garant voor betrouwbaarheid.
  • Optimale Werkhoogte: Dankzij de hoge voet biedt deze machine een optimale werkhoogte, waardoor u comfortabel kunt werken en vermoeidheid kunt verminderen, zelfs tijdens langere schuursessies.
  • Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om hout, metaal of kunststof, deze bandslijpmachine levert consistent hoogwaardige resultaten op verschillende materialen en projecten.

Deze machine is ook leverbaar inclusief stofafzuiging!

Met de Dubbele Bandslijpmachine op Hoge Voet haalt u een krachtig en veelzijdig gereedschap in huis dat zowel geschikt is voor professionele werkplaatsen als voor veeleisende doe-het-zelfprojecten. De regelbare snelheid, royale bandafmeting en lange garantie maken deze machine tot een betrouwbare keuze voor nauwkeurig schuurwerk.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Nieuw

Filter op

Bandslijpmachines