Dubbele Bandslijp Machine S1

De Dubbele Bandslijpmachine S1 biedt ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid. Met een scala aan vermogensmogelijkheden en aanpassingsopties, staat deze machine garant voor prestaties op topniveau.

Beschrijving

Dubbele Bandslijp Machine S1: Topklasse Slijp- en Polijstprestaties

De Dubbele Bandslijp Machine S1, ook wel bekend als de “Rolls Royce” onder de slijp- en polijstmachines, biedt ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid. Met een scala aan vermogensmogelijkheden en aanpassingsopties, staat deze machine garant voor prestaties op topniveau.

Kenmerken Dubbele Bandslijp Machine S1:

  • Indrukwekkende Vermogenskeuze: De S1 is verkrijgbaar in verschillende vermogensvarianten, variërend van 3,5 PK tot 8 PK. Hierdoor kunt u het vermogen selecteren dat aansluit bij uw specifieke slijpbehoeften.
  • Elektronische Motor Stop: De machine is standaard uitgerust met een elektronische motor stop. Hierdoor stopt de machine binnen enkele tellen, wat bijdraagt aan een veilige en efficiënte werkomgeving.
  • Aanpasbaar Toerental: Optioneel kunt u kiezen voor een elektronisch instelbaar toerental. Hiermee kunt u het toerental aanpassen aan verschillende materialen en bewerkingen, voor optimale resultaten.
  • Pneumatisch Instelbare Backstand: De optionele pneumatisch instelbare backstand biedt extra gebruiksgemak. Hiermee kunt u slijpbanden sneller verwisselen, wat de efficiëntie van uw werkproces verhoogt.
  • Volledige Aanpassingsmogelijkheden: Deze machine kan volledig naar uw wensen worden aangepast. Pas de as lengte, hoogte van de voet en andere aspecten aan om te voldoen aan uw exacte specificaties.
  • Topklasse Prestaties: De Dubbele Bandslijpmachine S1 levert uitstekende resultaten voor een breed scala aan materialen, van hout tot metaal.

Met de Dubbele Bandslijpmachine S1 haalt u een premium slijp- en polijstmachine in huis. Dankzij de variabele vermogensmogelijkheden, aanpassingsopties en optionele functies kunt u vertrouwen op consistente, hoogwaardige prestaties. Deze machine biedt de perfecte combinatie van kracht, precisie en maatwerk voor uw slijp- en polijstbehoeften.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Bandslijpmachines

Staat van machine

Nieuw