Dubbele Bandslijp Machine 2TC

Ervaar topkwaliteit met de 2TC, bekend als de “Rolls Royce” van slijp- en polijstmachines. Kies uit 3,5 PK tot 8 PK vermogen, elektronisch toerental, pneumatische backstand. Optimaal resultaat voor diverse materialen.

Beschrijving

Dubbele Bandslijp Machine 2TC: Uitzonderlijke Prestaties en Aanpassingsvermogen

Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van de Dubbele Bandslijp Machine 2TC, ook wel bekend als de “Rolls Royce” onder de slijp- en polijstmachines. Met zijn indrukwekkende assortiment aan vermogens en aanpassingsmogelijkheden, biedt deze machine de perfecte balans tussen kracht en precisie.

Kenmerken Dubbele Bandslijp Machine 2TC:

  • Diverse Vermogensopties: De 2TC is beschikbaar in verschillende vermogenscategorieën, waaronder 3,5 PK, 4 PK, 6 PK en 8 PK. Hierdoor kunt u het vermogen kiezen dat het beste past bij uw specifieke slijpbehoeften.
  • Elektronische Motor Stop: Stilstand is snel en veilig dankzij de standaard ingebouwde elektronische motor stop. De machine stopt binnen enkele tellen, wat bijdraagt aan een veilige en efficiënte werkomgeving.
  • Aanpasbaar Toerental: Optioneel kunt u kiezen voor een elektronisch instelbaar toerental. Hiermee kunt u het toerental aanpassen aan de eisen van verschillende materialen en bewerkingen, waardoor u optimale resultaten kunt behalen.
  • Pneumatisch Instelbare Backstand: Voor extra gebruiksgemak kunt u de optionele pneumatisch instelbare backstand kiezen. Hiermee kunt u slijpbanden sneller verwisselen, wat de efficiëntie van uw werkproces verhoogt.
  • Volledige Aanpassingsmogelijkheden: Deze machine kan volledig worden aangepast aan uw wensen. Van as lengte tot hoogte van de voet, u kunt de machine naar uw exacte specificaties laten configureren.
  • Veelzijdige Toepassingen: Deze machine levert uitstekende prestaties voor een breed scala aan materialen, waaronder hout, metaal en kunststof.

Met de Dubbele Bandslijp Machine 2TC haalt u een geavanceerd stuk gereedschap in huis, dat aan al uw slijp- en polijstbehoeften kan voldoen. Met zijn variabele vermogens, aanpassingsmogelijkheden en optionele functies kunt u vertrouwen op consistent hoogwaardige resultaten en een geoptimaliseerde werkervaring.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Bandslijpmachines

Staat van machine

Nieuw