Diverse Suhner en Pferd Hangmotoren

De Diverse Hangmotoren van Suhner en Pferd bieden veelzijdige oplossingen voor polijst- en schuurwerkzaamheden. Met vast toerental, inclusief bevestigingsbeugel en geschiktheid voor diverse materialen en bewerkingen.

Beschrijving

Diverse Suhner en Pferd Hangmotoren

Diverse Suhner en Pferd Hangmotoren aanwzig bij Kinket SSP B.V. te IJsselmuiden. Deze hangmotoren zijn geschikt voor een breed scala aan polijst- en schuurwerkzaamheden. Ook wordt dit gekenmerkt door hun betrouwbaarheid en prestaties.

Kenmerken Diverse Suhner en Pferd Hangmotoren:

  • Eén Toerental: De flexibele as hangmotoren van Suhner en Pferd zijn ontworpen om te werken op één vast toerental, ofwel 1400 of 2800 rpm. Deze focus op één snelheid maximaliseert de efficiëntie en maakt het eenvoudig om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden zonder aanpassingen te hoeven doen.
  • Inclusief Bevestigingsbeugel: Elke hangmotor wordt geleverd met een bevestigingsbeugel. Deze beugel zorgt ervoor dat de hangmotor stevig kan worden bevestigd. Deze praktische toevoeging draagt bij aan zowel de veiligheid als de stabiliteit tijdens het gebruik.
  • Zeer geschikt voor Scotch-Brite en Natuursteen: Deze hangmotoren zijn bijzonder geschikt voor werkzaamheden met Scotch-Brite / polijstwerkzaamheden, evenals het polijsten van natuursteen. Hun nauwkeurige toerental en betrouwbare prestaties maken deze flexibele as machines een waardevolle aanvulling op je gereedschapsarsenaal, of je nu werkt in de metaalbewerking, houtbewerking of steenbewerking. 
  • Kwaliteit: De flexibele as machines zijn gebuikt, maar verkeren in uitstekende staat. De machines zijn stuk voor stuk nauwkeurig nagekeken.

Of je nu fijne afwerkingen wilt bereiken, scherpe randen wilt verwijderen of natuursteen wilt polijsten, deze hangmotoren bieden de consistentie en het vermogen om aan je eisen te voldoen.

De flexibele as machines zijn per stuk verkrijgbaar.

Voor vragen, prijzen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Gebruikt