Bandslijpmachine Inclusief Stofafzuiging SNA4

De Dubbele Bandslijp Machine met Stofafzuiging SNA 4 combineert functionaliteit met comfort, waardoor u moeiteloos uitstekende resultaten behaalt. Dankzij het instelbare toerental, de ruime bandafmeting en de stofafzuiging is dit een waardevolle aanwinst voor uw werkplaats.

Beschrijving

Dubbele Bandslijpmachine Inclusief Stofafzuiging SNA4

De Dubbele Bandslijpmachine Inclusief Stofafzuiging SNA4 biedt de ideale oplossing voor veeleisende slijp- en polijsttaken. Deze machine, verhoogd op een stevige voet, levert zowel kracht als precisie voor een variëteit aan bewerkingen. De geïntegreerde stofafzuiging zorgt voor een schonere werkomgeving.

Kenmerken Dubbele Bandslijpmachine Inclusief Stofafzuiging SNA4:

Krachtige Prestaties: Met een regelbaar toerental van 1400-2800 omw/min biedt deze machine de flexibiliteit om diverse materialen en toepassingen aan te pakken, van hout tot metaal.

Optimale Afmetingen: De bandafmeting van 50x2000mm biedt een groot oppervlak voor efficiënt schuren en polijsten.

Duurzaamheid en Zekerheid: Geniet van langdurige prestaties en gemoedsrust dankzij onze 10 jaar garantie op deze machine.

Stofafzuiging: De geïntegreerde stofafzuiging houdt uw werkomgeving schoner en verbetert de zichtbaarheid, waardoor u nauwkeuriger kunt werken.

Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om vormgeven, afwerken of polijsten, deze machine staat klaar voor een breed scala aan metaal- en houtbewerkingsprojecten.

De Dubbele Bandslijp Machine met Stofafzuiging combineert functionaliteit met comfort, waardoor u moeiteloos uitstekende resultaten behaalt. Dankzij het instelbare toerental, de ruime bandafmeting en de stofafzuiging is dit een waardevolle aanwinst voor uw werkplaats. Bereid u voor op optimale efficiëntie en precisie bij elke bewerking.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Filter op

Bandslijpmachines

Staat van machine

Nieuw