650,00

BAND-IT vijlmachine basisset

BAND-IT vijlmachine basisset

650,00

De nieuwe ontwikkelde, bijzonder compacte, krachtige, hoogwaardige vlakvijlmachine met een nieuw dempingssysteem.  Een stof beschermd, ingesloten gasdrukdempingssysteem zorgt voor een snelle riemspanning en vooral een gemakkelijke riemvervanging.

Eigenschappen: • Het slanke, compacte ontwerp is ideaal voor werk, zelfs op krappe plekken – randen, groeven, hoeken, enz. Vooral interessant voor werk in leuningen, uitrusting en gereedschappen en in de metaalconstructie in het algemeen.

• Voor slijp- en polijstbanden tussen 5 en 9 mm breedte. Riem vervangen in enkele seconden. Snel verwisselbaar messing contactwiel met hoogwaardige naaldlagers en rubberen loopvlakken. Slijp- en polijstbanden worden automatisch geleid en afgesteld. Met een kartelschroef kan de voorspanning stevig worden vergrendeld voor een grotere contactdruk en uiterst nauwkeurig werk.

• Evenwichtige, krachtige machine, 900 watt, variabel toerental, 1.900 – 7.900 tpm Stofdicht gasdrukdempingssysteem zorgt voor elasticiteit. Voor mobiel of stationair gebruik, b.v. met een kogelgewricht tafelmontage.

• 100% gemaakt in Duitsland. Inhoud:  1-band IT-machine  1 robuuste, slagvaste kunststof koffer voor de machine en accessoires  1 verwisselbare rol voor 9 x 533 mm vlies- en polijstbanden  8 schuurbanden 9 x 533 mm  1 verwisselbare rol voor 5 x 533 mm schuurbanden

Inhoud:
1-band IT-machine
1 robuuste, slagvaste kunststof koffer voor de machine en accessoires
1 verwisselbare rol voor 9 x 533 mm vlies- en polijstbanden
8 schuurbanden 9 x 533 mm
1 verwisselbare rol voor 5 x 533 mm schuurbanden