Band It exclusief Accu

736,81

Inhoud:
1 BAND-IT ACCU BRUSHLESS machine 18 volt
1 Stevige, slagvaste kunststof koffer voor machine en toebehoren

CAS-batterij-apparaten

Profiteer van 100% compatibiliteit voor machines, accupacks en laders in een fabrikantonafhankelijk systeem! Met CAS, ‘s werelds krachtigste accusysteem in de branche van Metabo en meer dan 30 jaar accu-expertise zijn nu ook beschikbaar voor Eisenblatt-machines. Wat zit er voor jou in? Maximale betrouwbaarheid, duidelijke kostenvoordelen en hoge investeringszekerheid. Cordless Alliance System (CAS) is een vereniging van toonaangevende merken van elektrisch gereedschap. Dit betekent dat een groot aantal professionele toepassingen van de meest uiteenlopende apparaatfabrikanten nu voor het eerst mogelijk zijn met hetzelfde batterijsysteem – van standaard tot speciale taken. 18 volt – 300 machines – 30 fabrikanten – 1 accu voor elke toepassing!

Beschrijving

Band It exclusief Accu

Band It exclusief Accu basismachine in koffer, zonder accu’s, laadstation en gereedschap.

Afwerking met snoerloze vrijheid

Nu met een variabel toerentalbereik van 2.000 tot 7.600 tpm. De bijzonder compacte en krachtige vijlmachine heeft alle eigenschappen en krachtige prestaties van een aangedreven apparaat.
Dankzij de nauwkeurige bandgeleiding kunnen zelfs moeilijke werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen probleemloos worden uitgevoerd.

Functies Band It exclusief Accu:

  • Variabel toerentalbereik van 2.000 tot 7.600 tpm met tacho-generator voor een constant toerental, zelfs onder belasting.
  • Het slanke, compacte ontwerp is ideaal voor het werk, zelfs op krappe plekken – randen, groeven, hoeken, enz. Vooral interessant voor werk in de bouw van leuningen, apparatuur en gereedschappen en in de metaalbouw in het algemeen.
  • Voor het slijpen en polijsten van banden met een breedte van 5 tot 9 mm. Riem vervangen in enkele seconden. Snel verwisselbaar messing contactwiel met hoogwaardige naaldlagers en met rubber beklede loopvlakken.
  • Demping door stofdichte speciale veer.
  • Slijp- en polijstbanden worden automatisch geleid en afgesteld. Een kartelschroef maakt het mogelijk om de voorspanning stevig vast te zetten voor een grotere aandrukkracht en uiterst nauwkeurig werken.
  • Krachtige accumotor met 18 volt LiHD-technologie, even krachtig als plug-in-apparaten, 5,5 Ah accuvermogen (twee accu’s in de basisset). Mogelijkheid om 8,0 Ah-accu’s of een snellader toe te voegen.
  • Kan mobiel of stationair worden gebruikt, bijv. door tafelkogelgewrichthouder.
  • 100% gemaakt in Duitsland.

 

Inhoud:
1 BAND-IT ACCU BRUSHLESS machine 18 volt
1 Stevige, slagvaste kunststof koffer voor machine en toebehoren

 

Type apparaat: Bandschuurmachine
Kabel / Batterij: batterij
Geschikt gereedschap: Riemen
Type stekker / netaansluiting: EU (C+F) 220 – 240 volt ~ 50 – 60 Hz
Stroomverbruik: 18 volt
Max. gereedschapsafmeting: Riemen 9 x 533 mm
Gereedschap bevestiging: Riemen 9 x 533 mm, Riemen 9 x 533 mm
WEEE-Reg.-Nr.: DE 51395731

Extra informatie

Type machine

Accu Slijpmachines, Buizenslijpmachine / Bandvijlmachine