Afzuigwand Voor Centrale Afzuiging

Afzuigwand Centrale Afzuiging: Naadloze integratie met centrale afzuigingssystemen. Beschikbaar in 2 maten en mobiele opties voor aanpassing aan uw bedrijfsbehoeften. Schone en gezonde werkomgeving met geavanceerde afzuigwand.

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

De Afzuigwand Centrale Afzuiging

Een doordachte oplossing die uw werkomgeving transformeert, door efficiënte luchtzuivering en flexibel gebruik. Speciaal ontworpen om aan te sluiten op een centrale afzuiging. Biedt deze afzuigwand een krachtige en effectieve manier om stof, dampen en deeltjes te verwijderen. Met de beschikbaarheid in twee maten en extra opties voor mobiliteit, past deze afzuigwand zich aan de behoeften van uw bedrijf aan.

Kenmerken van de Afzuigwand Centrale Afzuiging:

Geïntegreerd met Centrale Afzuiging: Deze afzuigwand is specifiek ontworpen om naadloos te integreren met een centrale afzuigingssysteem. Hierdoor wordt de luchtverontreiniging direct op de bron afgevangen en wordt een schonere en gezondere werkomgeving gecreëerd.

Verschillende Maten voor Diverse Toepassingen: U heeft de keuze uit twee maten: 1500 x 1300 (hoog) en 1500 x 2200 (hoog). De eerste maat is ideaal voor slijpwerkzaamheden, zoals gedemonstreerd in onze eigen slijperij. De tweede maat biedt een grotere dekking en flexibiliteit voor diverse werkprocessen.

Opties voor Mobiliteit: Voor nog meer flexibiliteit kan deze afzuigwand ook worden geleverd op zwenkwielen. Dit maakt het mogelijk om de afzuigwand eenvoudig te verplaatsen naar verschillende werkplekken, waardoor uw personeel efficiënter kan werken zonder concessies te doen aan de luchtzuivering.

De Afzuigwand Centrale Afzuiging is ontworpen met de behoeften van uw bedrijf in gedachten. Of u nu precisieslijpen uitvoert in een compacte ruimte of een groter gebied wilt afdekken, deze afzuigwand biedt maatwerkoplossingen voor uw luchtzuiveringsbehoeften.

Voor vragen en verdere informatie over deze stof afzuig wand kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Soort afzuiging

Afzuigwanden

Staat van machine

Nieuw