Afzuiginstallatie Kinket Series

KI9 patroons ( 6500 m3 )

  • Afzuiginstallatie’s kunnen allemaal worden voorzien van een sparkstop, voor extra veiligheid.
  • De filterpatronen worden middels perslucht automatisch gereinigd.

Tevens kunnen wij voor u de gehele installatie volbrengen.

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

Afzuiginstallatie Kinket Series

De Afzuiginstallatie Kinket Series is een veelzijdige en krachtige oplossing voor luchtzuivering. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om aan diverse behoeften te voldoen. Of het nu gaat om de KI4 patroons (3000 m3) of de KI6 patroons (4000 m3), deze serie biedt flexibiliteit en optimaliseert de luchtkwaliteit in diverse werkomgevingen.

Over de Kinket Series:

De Kinket Series zijn ontworpen om tegemoet te komen aan een breed scala aan toepassingen en industrieën. Bovendien is het zo dat voor situaties waar metaalstof en vonken aanwezig zijn er een specifieke afzuiginstallatie is aangeboden. Deze afzuiginstallatie is uitgerust met een vonkentrap, dit zorgt voor extra veiligheid door het voorkomen van potentieel gevaarlijke situaties.

Elke afzuiginstallatie in de Kinket Series is gebouwd met aandacht voor detail en prestaties. De filterpatronen worden automatisch gereinigd door middel van perslucht, waardoor de efficiëntie van het systeem op peil blijft. Dit draagt bij aan een schonere en gezondere werkomgeving.

Of u nu werkt in houtbewerking, metaalbewerking, lassen, slijpen of andere processen die luchtverontreiniging veroorzaken, de Kinket Series biedt de juiste oplossing. Bereik hogere niveaus van efficiëntie en veiligheid met deze afzuiginstallaties die zijn ontworpen om aan de specifieke eisen van uw industrie te voldoen.

Voor vragen en verdere informatie over deze stofafzuiging kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Soort afzuiging

Afzuiginstallaties

Staat van machine

Nieuw