Afzuiginstallatie Kinket MAX Serie

Afzuiginstallatie Kinket Max Serie:

Met groot afzuigvermogen, sparkstop-veiligheid en automatisch gereinigde filterpatronen bieden deze modellen optimale prestaties voor diverse industriële toepassingen.

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

Afzuiginstallatie Kinket Max Serie: Optimale Zuivering voor Uw Werkomgeving

De Afzuiginstallatie Kinket Max Serie vertegenwoordigt de vooruitgang in luchtzuiveringstechnologie en is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen. Als de kampioenen onder de afzuiginstallaties bieden de Kinket Max-modellen ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie voor een breed scala aan industrieën.

Kenmerken van de Afzuiginstallatie Kinket Max Serie:

Monsters onder de afzuiginstallaties, de Kinket Max Serie is een toonbeeld van technologische innovatie en doordachte ontwerpkenmerken:

Groots Afzuigvermogen: De Kinket Max Serie is ontworpen met de kracht om grote hoeveelheden lucht te verwerken. Met modellen variërend van de KI MAX 9 patroons (11000 m3) tot de KI MAX 12 patroons (14000 m3), kunnen deze afzuiginstallaties moeiteloos voldoen aan de eisen van diverse werkplekken.

Sparkstop voor Extra Veiligheid: Veiligheid staat voorop. Daarom kunnen alle afzuiginstallaties in de Kinket Max Serie worden uitgerust met een sparkstop-mechanisme. Dit biedt een extra beveiligingslaag om de werkomgeving te beschermen tegen potentiële brandgevaren.

Automatisch Gereinigde Filterpatronen: De filterpatronen van de Kinket Max Serie worden automatisch gereinigd door middel van perslucht. Dit geavanceerde proces zorgt voor een efficiënte en continue luchtzuivering, waardoor uw systeem op maximale prestaties blijft werken.

De Kinket Max Serie voor diverse industriële uitdagingen en toepassingen:

  • Houtbewerking
  • Metaalbewerking
  • Lassen
  • Slijpen

En andere processen die luchtverontreiniging veroorzaken.

Uitgelichte Modellen:

  • KI MAX 9 patroons (11000 m3)
  • KI MAX 12 patroons (14000 m3)

Bereik Hogere Niveaus van Efficiëntie en Veiligheid:

Deze afzuiginstallaties zijn ontworpen om aan specifieke eisen te voldoen en bieden een ongeëvenaarde combinatie van kracht, efficiëntie en veiligheid.

Voor vragen en verdere informatie over de Kinket Max Serie kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Soort afzuiging

Afzuiginstallaties

Staat van machine

Nieuw