Afzuiging Voor Metaalstof

Beheers metaalstof met onze geavanceerde afzuiging. Ontworpen voor veeleisende werkplekken, biedt groot afzuigvermogen en optimale prestaties. Geschikt voor diverse toepassingen. Technische specificaties incl. motorvermogen, afzuigvermogen en afmetingen.

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

Afzuiging Voor Metaalstof

De perfecte oplossing voor het beheersen van metaalstof met onze geavanceerde afzuiging. Dit professionele model is ontworpen om aan de eisen van veeleisende werkplekken te voldoen en biedt een groot afzuigvermogen dat u helpt om een schonere en gezondere werkomgeving te creëren.

Kenmerken Afzuiging Voor Metaalstof:

Onze stof afzuiging voor metaalstof is voorzien van kenmerken die optimale prestaties en gebruiksgemak garanderen:

  1. Grote en Snel Verwisselbare Filter: Het professionele model is uitgerust met een ruime filter die efficiënt metaalstof opvangt. Het ontwerp maakt het eenvoudig om de filter snel te vervangen, wat bijdraagt aan een continue efficiënte werking.
  2. Groot Afzuigvermogen: Dankzij het krachtige afzuigvermogen worden stofdeeltjes effectief afgezogen, waardoor niet alleen uw werkplek schoner blijft, maar ook de luchtkwaliteit wordt verbeterd.
  3. Startklaar Geleverd: Deze stofafzuiging wordt startklaar geleverd, inclusief een stofzak en afzuigslangen met een diameter van 100 mm in lengtes van 1 en 2 meter. Dit biedt directe bruikbaarheid en gemak bij het opzetten van uw systeem.

Geschikt voor Diverse Toepassingen:

Deze stofafzuiging is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder de meeste stationaire bandschuurmachines en polijstmachines. Of u nu bezig bent met schuren, slijpen of polijsten, dit systeem zorgt ervoor dat het vrijgekomen stof en deeltjes efficiënt worden afgevoerd.

Technische Specificaties:

  • Motorvermogen: 0,75 kW
  • Diameter aansluiting: 2×100 mm
  • Afzuigvermogen: 1800 m³/u
  • Afmetingen (LxBxH): 460 x 510 x 1230 mm
  • Gewicht: 31,00 kg

Voor vragen en verdere informatie over deze stofafzuiging kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Nieuw

Soort afzuiging

Afzuiginstallaties