Afzuiging voor Centrale Ruimte

Verwijder overmatig fijnstof met onze Afzuiging voor Centrale Ruimte. Gezondere werkomgeving met automatische luchtzuivering. Diverse capaciteiten beschikbaar.

Vraag offerte aan

Vermeld a.u.b. de naam van het product waar u in geïnteresseerd bent.

Beschrijving

Afzuiging voor Centrale Ruimte, dé oplossing voor overmatig fijnstof in uw bedrijfsomgeving

Onze geavanceerde Afzuiging voor Centrale Ruimte is speciaal ontworpen om de lucht van bovenaf aan te zuigen, grondig te filteren en vervolgens zuivere lucht terug de bedrijfshal in te blazen. Met dit systeem kunt u afscheid nemen van problemen met fijnstof en een gezondere werkomgeving creëren voor uw medewerkers.

Een opvallend kenmerk van deze ruimte afzuiging is het gebruik van filterpatronen die automatisch gereinigd worden door middel van perslucht. Dit zorgt voor een efficiënte en continue luchtzuivering. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de filters.

Ons ruimte afzuigsysteem is beschikbaar in verschillende capaciteiten. Niet alleen zodat u kunt kiezen wat het beste past bij de grootte van uw bedrijfshal maar ook de mate van luchtzuivering die u nodig heeft. Dit zijn de volgende opties:

  • 10000m3
  • 15000m3
  • 20000m3

Wij bieden ook de mogelijkheid om de volledige installatie te verzorgen. Ons ervaren team staat klaar om u te assisteren bij elke stap van het proces, van advies op maat tot daadwerkelijke installatie.

Voor vragen en verdere informatie over deze stof afzuiging kunt u gerust contact met ons opnemen.
Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende afzuiginstallaties en accessoires, die hier bij gebruikt kunnen worden bekijken.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Soort afzuiging

Centrale ruimte afzuiging

Staat van machine

Nieuw