1 Stations Buizenslijper

De 1 Stations Buizenslijper biedt veelzijdige efficiëntie. Schakel tussen ‘bandslijpmachine’ en buizenslijper voor nauwkeurige resultaten. Krachtige motor, verstelbare slijphoek, eenvoudige bediening en veiligheidsvoorzieningen.

 

Beschrijving

1 Stations Buizenslijper Met Los Voorzetstuk

De 1 Stations Buizenslijper is een veelzijdige en efficiënte machine. Met de mogelijkheid om zowel als ‘bandslijpmachine’ of als buizenslijpmachine te functioneren, biedt deze machine ongeëvenaarde veelzijdigheid voor verschillende slijptoepassingen.

Kenmerken 1 Stations Buizenslijper

  • Diverse Functionaliteit: Deze buizenslijpmachine is ontworpen om aan diverse slijpeisen te voldoen. Met de flexibiliteit om te schakelen tussen ‘bandslijpmachine’ en buizenslijpmachine, ben je voorbereid op een breed scala aan slijpwerkzaamheden.
  • Efficiënte Resultaten: Ongeacht de modus waarin je werkt, levert deze buizenslijper efficiënte en nauwkeurige resultaten. Zijn krachtige motor en hoogwaardige slijpbanden zorgen voor gladde en consistente afwerkingen.
  • Verstelbare Slijphoek: Pas de slijphoek aan volgens de vereisten van je werkstuk. Met een aanpasbare slijphoek kun je zowel platte oppervlakken als buizen effectief bewerken.
  • Stevige Constructie: De machine heeft ee stevige constructie en hoogwaardige materialen verzekeren duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.
  • Eenvoudige Bediening: Of je nu een ervaren bent of net begint, deze slijper is gebruiksvriendelijk en intuïtief te bedienen. Hierdoor minimaliseer je de leercurve en maximaliseer je de productiviteit.
  • Veiligheidsvoorzieningen: De machine is uitgerust met veiligheidsvoorzieningen om een veilige werkomgeving te waarborgen. Dit omvat beschermende afschermingen en noodstopknoppen.
  • Foto Specificaties: Raadpleeg de bijgevoegde foto voor de specifieke details en kenmerken van de machine. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat deze machine te bieden heeft.

Voor vragen en verdere informatie over deze machine kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook bestaat er de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons in de showroom te komen kijken, op afspraak. Hier kunt u verschillende machines en verbruiksmaterialen bekijken. Hiernaast bestaat er ook de optie om een demonstratie te krijgen op uw eigen producten. Klik hier voor meer informatie over demonstraties.
Wij kijken graag samen met u naar de passende oplossing voor uw bedrijf.

Extra informatie

Staat van machine

Nieuw

Filter op

Buizen bewerking machines